duminică, iunie 16, 2024
ACTUALITATETragedie: Sergentul Roberto Berci de la ISU Cluj a murit la doar...

Tragedie: Sergentul Roberto Berci de la ISU Cluj a murit la doar 24 de ani

Sergentul major Marcel Roberto Berci de la ISU Cluj a murit joi, 2 februarie, la doar 24 de ani, informează Cluj24. ISU Cluj notează că decesul a survenit în urma unei „boli necruțătoare”.

„Absolvent al Liceului Teoretic <<Papiu Ilarian>> Dej, promoția 2018, a ales să devină salvator și a urmat cursurile de formare pentru a încadra autospecialele de intervenție și a sări în ajutorul semenilor atunci când ar fi fost nevoie.

A fost repartizat după finalizarea pregătirii la ISU Arad, apoi s-a transferat, la cerere, în cadrul unității noastre. Un om cu suflet nobil, a făcut parte ani la rând din Ansamblu <<Someșana>> din Dej, unde a lăsat o amprentă frumoasă și unde cu siguranță nimeni nu îl va uita. Din păcate, a fost luat dintre noi de o boală necruțătoare.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Transmitem pe această cale sincere condoleanțe familiei îndurerate, cât și celor care l-au cunoscut și au lucrat alături de el!”, notează ISU Cluj.

Deși cei de la ISU vorbesc despre o „boală necruțătoare”, celelalte mesaje de condoleanțe vorbesc despre șocul dispariției dintre noi a acestui băiat.

„Cu multă durere în suflet ne despărțim astăzi de dragul nostru coleg, Roberto. Dumnezeu să îl vegheze și să îl ia de-a dreapta Sa! Vei rămâne mereu în sufletele noastre! Drum lin spre cer! O să ne lipsești mereu, nu doar pe scenă, ci și ca prietenul nostru”, se arată în mesajul ansamblului folcloric „Someșana” Dej, al cărui membru era Berci.

Mai mult, un alt mesaj sugerează că a fost o boală cu o evoluție foarte rapidă. Un coleg de-al său a scris că acesta s-a îmbolnăvit de curând, după transferul la Detașamentul de Pompieri Dej. În această unitate, Berci ajunsese „la scurt timp după ce Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești”, după cum a scris Cluj24.

„Cuvintele sunt de prisos în aceste momente, iar gândurile noastre merg spre familia îndurerată. Deși timpul petrecut la Detașamentul de Pompieri Dej a fost foarte scurt, până să se îmbolnăvească, Roberto Berci a dat dovadă că este un camarad adevărat și un pompier curajos. Și-a dorit să ajungă la subunitatea de intervenție deoarece voia să își ajute semenii. Din aceasta ecuație toți avem de pierdut iar golul lăsat de trecerea lui în neființă nu va fi umplut niciodată. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească!”, a scris persoana respectivă pe facebook, relatează Dobrogea TV.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

  1. Apropo, l-au ,,ser-uit/ințepat” temeinic arafatienii de la ISU Cluj intru ETERNITATE?!? Bahaistul Ma$onArafat ce mai face, e bine merci?! Tot nu-și plătește ,,oalele sparte”? Va plăti pt. ceea ce a făcut doar când va trece Stynxul? Eu sper că nu…

  2. ,,iar golul lăsat de trecerea lui în neființă nu va fi umplut niciodată…” Expresia asta idioată (comunisto-ateistă) ar trebui să dispară din vocabularul românilor, omul și de-ar vrea NU POATE TRECE IN NEFIINȚĂ căci sufletul omului a fost creat imortal/nemuritor de Bunul Dumnezeu !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE