luni, octombrie 2, 2023
EDUCAȚIETragedie: Rodica Dragomirescu, o tânără profesoară de religie, a murit pe neașteptate

Tragedie: Rodica Dragomirescu, o tânără profesoară de religie, a murit pe neașteptate

Rodica Dragomirescu, profesoară de religie la Colegiul Național „George Coșbuc” din Motru, județul Gorj, a murit, a anunțat instituția de învățâmânt acum câteva minute.

Rodica Dragomirescu se prezenta drept „o persoană modestă, generoasă, optimistă, perfecționistă, dețin bune abilitați de comunicare, adaptabilitate la elemente de noutate, manifestând spirit de echipă, responsabilitate pentru propriile acțiuni, care înfruntă provocările și nu se lasă copleșită de situații. Sunt atrasă și fascinată de tot ceea ce ține de autenticitatea, simbolistica și promovarea portului tradițional românesc și arta cusăturii”.

„Dragi elevi, stimați părinți, îndurerată familie!
Cu profundă tristețe și durere în suflet, colegii de la Colegiul Național George Coșbuc Motru dorim să vă transmitem sincerele noastre condoleanțe cu privire la trecerea în neființă a domnișoarei Rodica Dragomirescu, profesoară de religie la școala noastră. Domnișoara Rodica Dragomirescu a fost o personalitate remarcabilă, o profesoară dedicată și pasionată de meseria sa, care și-a dedicat viața educației și formării elevilor. În calitate de profesoară de religie, domnișoara Rodica Dragomirescu a fost mereu pregătită să transmită mesaje de iubire, speranță și credință, contribuind la formarea elevilor noștri ca oameni integri și responsabili. Cu o experiență vastă în domeniul educației, domnișoara Rodica Dragomirescu a fost o sursă de inspirație pentru mulți dintre elevii noștri și pentru colegii săi. A fost o persoană cu o inimă mare, mereu pregătită să ajute și să susțină pe cei din jurul ei. În timpul orelor de religie, elevii noștri au avut ocazia să învețe nu doar despre religie, ci și despre viață și despre cum să se comporte cu ceilalți. Amintirile frumoase pe care le-a lăsat în urma sa vor rămâne mereu vii în memoria noastră. În aceste momente grele, ne încurajăm să ne amintim de toate lecțiile și sfaturile pe care domnisoara Rodica Dragomirescu ni le-a transmis, să le preluăm și să le aplicăm în viața noastră de zi cu zi. În numele întregii comunități școlare, vrem să transmitem sincerele noastre condoleanțe și să vă asigurăm că suntem alături de voi în aceste momente dificile. Dumnezeu să o odihnească în pace pe domnisoara Rodica Dragomirescu și să vă ofere tuturor puterea de care aveți nevoie în aceste momente grele . Cu respect și admirație, Colegii de la Colegiul Național George Coșbuc, Motru”, sună anunțul unității de învățământ.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

4 COMENTARII

   • Chiar vă rog să transmiteți asta şi celor din redacția inActive News.
    Acolo totul e de la vaccin iar ştirile nu sint documentate complet, lipsind taman partea esentială.
    Din acest motiv am cam renunța să îi mai urmăresc si am ales R3Media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate