duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATETragedie: Preot de 43 de ani, tată a doi copii, găsit spânzurat...

Tragedie: Preot de 43 de ani, tată a doi copii, găsit spânzurat în casa parohială

Cătălin Lucaci, protopopul Zalăului, a fost găsit spânzurat în garajul casei parohiale, chiar de tatăl său. Preotul avea 43 de ani și avea doi copii.

Potrivit anchetatorilor, preotul protopop nu a lăsat un bilet care sa justifice gestul.

Echipajele medicale ajunse la fata locului au încercat sa ii acorde prim ajutor, însă în ciuda tuturor eforturilor, bărbatul a fost declarat decedat.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Apropiații preotului spun ca n-ar fi avut probleme financiare sau personale, potrivit Antena 3.

Cătălin Lucaci era căsătorit și avea doi copii. A fost profesor de religie și preot la Biserica Ortodoxă din Fetindia (comuna Meseşenii de Jos), iar de câțiva ani era preot paroh la Biserica Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului” din localitatea Ciumărna.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Pe 24 mai 2016, Cătălin Lucaci a fost hirotesit de Preasfințitul Părinte Petroniu, în prezența consilierilor eparhiali și a tuturor preoților din Episcopia Sălajului.

Preotul Cătălin Lucaci era căsătorit și avea doi copii. Era absolvent al Universității Teologice din Oradea, iar liceul la terminat la Liceul Pedagogic Gheorghe Șincai din Zalău, scrie Monitorul de Sălaj.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE