ACTUALITATETragedie: Preot de 43 de ani, tată a doi copii, găsit spânzurat...

Tragedie: Preot de 43 de ani, tată a doi copii, găsit spânzurat în casa parohială

Cătălin Lucaci, protopopul Zalăului, a fost găsit spânzurat în garajul casei parohiale, chiar de tatăl său. Preotul avea 43 de ani și avea doi copii.

Potrivit anchetatorilor, preotul protopop nu a lăsat un bilet care sa justifice gestul.

Echipajele medicale ajunse la fata locului au încercat sa ii acorde prim ajutor, însă în ciuda tuturor eforturilor, bărbatul a fost declarat decedat.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Apropiații preotului spun ca n-ar fi avut probleme financiare sau personale, potrivit Antena 3.

Cătălin Lucaci era căsătorit și avea doi copii. A fost profesor de religie și preot la Biserica Ortodoxă din Fetindia (comuna Meseşenii de Jos), iar de câțiva ani era preot paroh la Biserica Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului” din localitatea Ciumărna.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Pe 24 mai 2016, Cătălin Lucaci a fost hirotesit de Preasfințitul Părinte Petroniu, în prezența consilierilor eparhiali și a tuturor preoților din Episcopia Sălajului.

Preotul Cătălin Lucaci era căsătorit și avea doi copii. Era absolvent al Universității Teologice din Oradea, iar liceul la terminat la Liceul Pedagogic Gheorghe Șincai din Zalău, scrie Monitorul de Sălaj.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...