luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATETraficanţi de droguri arestaţi la Festivalul de muzică electronică „Saga” din Bucureşti

Traficanţi de droguri arestaţi la Festivalul de muzică electronică „Saga” din Bucureşti

La festivalul de muzică electronică „Saga”, care s-a ţinut weekendul trecut în Bucureşti, au fost prinşi mai mulţi traficanţi de droguri. Procurorii DIICOT au dispus în zilele 24–26 iunie 2023 reţinerea a şase persoane şi luarea măsurii controlului judiciar faţă de o a şaptea, cercetate pentru trafic de droguri de risc şi mare risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, a comunicat Poliţia Română.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 23–25 iunie a.c., bănuiţii ar fi deţinut cantităţi de droguri de risc şi mare risc şi substanţe cu efect psihoactiv (cocaină, MDMA, ketamină şi α-PHiP), în scopul comercializării în cadrul festivalului.

Judecătorii de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti au dispus arestarea preventivă a patru dintre persoanele bănuite, iar cu privire la celelalte două, în cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Pe parcursul activităţilor judiciare, distinct de acuzaţiile penale formulate, s-a constatat faptul că, sub aparenţa comercializării unor droguri de risc sau mare risc, s-ar fi comercializat comprimate şi substanţe sub formă de pulbere sau lichid, care nu sunt sub control naţional, dar care, prin ingerare, pot afecta grav sănătatea consumatorilor.

Acţiunile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi jandarmilor Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

 1. (cocaină, MDMA, ketamină şi α-PHiP)

  PiHKAL: A Chemical Love Story este o carte a Dr. Alexander Shulgin și Ann Shulgin, publicată în 1991. Subiectul lucrării îl reprezintă derivații chimici psihoactivi de fenetilamine, în special cei care acționează ca psihedelici și/sau…

  (asta nu e tot)

  TIHKAL: The Continuation: Alexander Shulgin, Ann … – Amazon.com
  http://www.amazon.com › Tihkal-Continuation-Alexa…
  Where PiHKAL focuses on a class of compounds called phenethylamines, TiHKAL is written about a family of psychoactive drugs known as tryptamines with TiHKAL …

  🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate