duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATEToți ca Stanciu și Nedelcearu: Jucătorii Ungariei au anunțat că nu vor...

Toți ca Stanciu și Nedelcearu: Jucătorii Ungariei au anunțat că nu vor îngenunchea în fața BLM la Euro 2020

Jucătorii echipei naționale de fotbal a Ungariei nu vor îngenunchea înainte de începerea meciurilor ca un gest împotriva rasismului, întrucât consideră că este un protest politic, a anunțat Federația ungară de fotbal (MLSZ) în ajunul debutului EURO 2020, citată de agenția EFE.

„Regulamentele UEFA şi FIFA nu autorizează politica pe terenuri şi stadioane, lucru pe care MLSZ nu doar îl acceptă, ci îl şi susține”, se mai arată în comunicat.

Federația subliniază că respectul faţă de ceilalți este una din valorile de bază ale sportului şi de aceea luptă de mulți ani împotriva tuturor formelor de ură prin campania sa “Ura nu este în regulă”!

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Comunicatul nu menționează însă EURO 2020, competiție care va debuta pe 11 iunie şi pentru care Budapesta este una din gazde.

Ungaria va juca la EURO 2020 în Grupa F, alături de Germania, Franţa şi Portugalia.

Reamintim că Nicolae Stanciu și Ionuț Nedelcearu au refuzat să îngenuncheze la începutul meciului amical Anglia – România, un gest făcut de ceilalți jucători de pe teren în semn de solidaritate cu mișcarea „Black Lives Matter”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE