ACTUALITATEToți ca Stanciu și Nedelcearu: Jucătorii Ungariei au anunțat că nu vor...

Toți ca Stanciu și Nedelcearu: Jucătorii Ungariei au anunțat că nu vor îngenunchea în fața BLM la Euro 2020

Jucătorii echipei naționale de fotbal a Ungariei nu vor îngenunchea înainte de începerea meciurilor ca un gest împotriva rasismului, întrucât consideră că este un protest politic, a anunțat Federația ungară de fotbal (MLSZ) în ajunul debutului EURO 2020, citată de agenția EFE.

„Regulamentele UEFA şi FIFA nu autorizează politica pe terenuri şi stadioane, lucru pe care MLSZ nu doar îl acceptă, ci îl şi susține”, se mai arată în comunicat.

Federația subliniază că respectul faţă de ceilalți este una din valorile de bază ale sportului şi de aceea luptă de mulți ani împotriva tuturor formelor de ură prin campania sa „Ura nu este în regulă”!

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Comunicatul nu menționează însă EURO 2020, competiție care va debuta pe 11 iunie şi pentru care Budapesta este una din gazde.

Ungaria va juca la EURO 2020 în Grupa F, alături de Germania, Franţa şi Portugalia.

Reamintim că Nicolae Stanciu și Ionuț Nedelcearu au refuzat să îngenuncheze la începutul meciului amical Anglia – România, un gest făcut de ceilalți jucători de pe teren în semn de solidaritate cu mișcarea „Black Lives Matter”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...