ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (8-13 februarie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (8-13 februarie)

  1. România va trimite către Chișinău o donație în valoare de 2 milioane de euro. Detalii, aici.
  2. Meciul dintre Atletico Madrid şi Chelsea, din optimile UEFA Champions League se va desfăşura pe Arena Naţională Bucureşti. Mai multe, aici.
  3. Sibiul este în topul 5 al celor mai bune destinaţii turistice europene, obținând 45.699 de voturi din 192 de ţări din întreaga lume. Detalii citiți aici.
  4. Opera Națională din Cluj Napoca își redeschide porțile după șase luni. Programul poate fi citit aici.
  5. Un teren de fotbal modern, ce poate fi folosit gratuit de către iubitorii sportului din Sibiu, a fost construit de către Mitropolia Sibiului. Detalii, aici.
  6. Consiliul Județean Suceava a anunțat că va propune pentru finanțare de la Guvernul României un proiect prin care nord-bucovinenii din Regiunea Cernăuți, Ucraina, să beneficieze de cursuri de limba și literatura română. Mai multe informații, aici.
  7. Un centru social din Pitești a oferit cadouri copiilor de la Spitalul Marie Curie din Capitală. Citiți despre acest subiect, aici.
  8. Un centru respiro pentru adulții cu dizabilități se va înființa în Cluj. Subiectul poate fi dezvoltat, aici.
  9. Mai multe lebede ce riscau să piară înghețate au fost salvate de către cei de la ISU Suceava. Detalii, aici.
  10. Muzeul Astra din Sibiu investeşte 2,5 milioane euro pentru învăţarea şi promovarea meşteşugurilor româneşti. Cum se va petrece asta, aflați de aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...