ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (6 septembrie - 11 septembrie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (6 septembrie – 11 septembrie)

Pompierii au oferit ghiozdane cu rechizite unui număr de 173 de copii cu posibilități reduse din județul Botoșani. Informații suplimentare, aici.

Cel mai mare spital din sud-estul României va avea secție de cardiologie intervențională. Detalii, aici.

Arhiepiscopia Bucureștilor a oferit daruri pentru 600 de copii din cadrul eparhiei. Cum și când s-a întâmplat, aici.

Un vasluian a salvat de la moarte un copil de 8 ani care căzuse într-un bazin abandonat. Circumstanțele acestui gest frumos, aici.

Arhiepiscopia Sucevei a ajutat peste o sută de copii să vadă marea pentru prima dată. Citiți mai multe despre acest acțiune, aici.

Judoka Adrian Șulcă a luat medalia de aur la Europenele de juniori din Luxemburg. Detalii despre această performanță, aflați aici.

Pro Vita Iași renovează casa unei familii cu zece copii, din care doi elevi de nota 10. Mai multe aflați de-aici.

Arhiepiscopia Clujului a oferit 400 de ghiozdane cu rechizite pentru 400 de copii la început de an școlar. Informații despre acest gest găsiți aici.

Ministerul Agriculturii ar putea acorda un sprijin de 428 de milioane de euro pentru IMM-urile din mediul rural. Cum s-ar putea întâmpla acest lucru, aflați de-aici.

Publicația R3media a împlinit un an de existență. Mesajul aniversar trimis de președintele Academiei Române redacției și cititorilor este disponibil aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT