ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (5 – 11 octombrie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (5 – 11 octombrie)

Burse pentru elevi, sprijin pentru săraci sau finanțări pentru firme- sunt veștile bune pe care le-am adunat în topul săptămânii ce tocmai s-a încheiat.

Iată-le!

1.Fundaţia „Mitropolitul Bartolomeu” anunţă deschiderea unui nou concurs pentru 34 de burse oferite elevilor de liceu, studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, în anul şcolar şi universitar 2020-2021. Detalii despre program, aici:

2.Optzeci de clerici şi credincioşi din Protopopiatul Tecuci au donat marţi sânge pentru a veni în sprijinul salvării de vieţi omeneşti. Mai multe informații aici:

3.În stațiunea Slănic-Moldova are loc, între 9 și 11 octombrie, cea de-a V-a ediție a tradiționalei sărbători „Răvășitul Oilor” sau „Alesul Oilor”, eveniment care marchează sfârșitul anului pastoral. Detalii despre eveniment, aici:

4.Un bebeluş din Arad a fost depistat cu COVID-19 la nouă zile de la naştere, iar la vârsta de 24 de zile a fost declarat vindecat, după ce a fost tratat în spital alături de mama sa. Mai multe informații despre starea micuțului, aici:

5.Episcopia Devei şi Hunedoarei a donat vineri Spitalului Județean de Urgență Deva echipamente medicale în valoare de aproximativ 325.000 lei. Detalii despre donație, aici:

6.Două mori de apă vor fi satul Pârvova, în Caraș-Severin. Află aici cum poți ajuta și tu.

7.Voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului (CMN) au oferit luni de Ziua Educaţiei „Ajutor pentru elevi” din patru localităţi prahovene. Detalii aici:

8.Firmele care intenționează să-și cumpere calculatoare, pot accesa fonduri europene de până la 100.000 de euro. Mai multe detalii despre finanțare, aici:

9 Senatul a adoptat proiectul de lege privind acordarea unui ajutor financiar sub formă de voucher copiilor care practică sportul de performanţă. Detalii aici:

10 Peru va redeschide pe 15 octombrie mai multe situri arheologice din regiunea montană Cuzco, închise din cauza pandemiei de coronavirus. Detalii despre ridicarea restricțiilor, aici:

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT