ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (5 – 11 octombrie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (5 – 11 octombrie)

Burse pentru elevi, sprijin pentru săraci sau finanțări pentru firme- sunt veștile bune pe care le-am adunat în topul săptămânii ce tocmai s-a încheiat.

Iată-le!

1.Fundaţia „Mitropolitul Bartolomeu” anunţă deschiderea unui nou concurs pentru 34 de burse oferite elevilor de liceu, studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, în anul şcolar şi universitar 2020-2021. Detalii despre program, aici:

2.Optzeci de clerici şi credincioşi din Protopopiatul Tecuci au donat marţi sânge pentru a veni în sprijinul salvării de vieţi omeneşti. Mai multe informații aici:

3.În stațiunea Slănic-Moldova are loc, între 9 și 11 octombrie, cea de-a V-a ediție a tradiționalei sărbători „Răvășitul Oilor” sau „Alesul Oilor”, eveniment care marchează sfârșitul anului pastoral. Detalii despre eveniment, aici:

4.Un bebeluş din Arad a fost depistat cu COVID-19 la nouă zile de la naştere, iar la vârsta de 24 de zile a fost declarat vindecat, după ce a fost tratat în spital alături de mama sa. Mai multe informații despre starea micuțului, aici:

5.Episcopia Devei şi Hunedoarei a donat vineri Spitalului Județean de Urgență Deva echipamente medicale în valoare de aproximativ 325.000 lei. Detalii despre donație, aici:

6.Două mori de apă vor fi satul Pârvova, în Caraș-Severin. Află aici cum poți ajuta și tu.

7.Voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului (CMN) au oferit luni de Ziua Educaţiei „Ajutor pentru elevi” din patru localităţi prahovene. Detalii aici:

8.Firmele care intenționează să-și cumpere calculatoare, pot accesa fonduri europene de până la 100.000 de euro. Mai multe detalii despre finanțare, aici:

9 Senatul a adoptat proiectul de lege privind acordarea unui ajutor financiar sub formă de voucher copiilor care practică sportul de performanţă. Detalii aici:

10 Peru va redeschide pe 15 octombrie mai multe situri arheologice din regiunea montană Cuzco, închise din cauza pandemiei de coronavirus. Detalii despre ridicarea restricțiilor, aici:

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...