ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (4-10 aprilie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (4-10 aprilie)

1.Restricțiile de circulație au fost anulate în noaptea de Înviere. Mai multe informații aici.

2.Muzeul Judeţean de Etnografie şi Artă Populară Maramureş organizează evenimentul „Adoptă o grădină în satul de pe deal”, încurajând astfel participarea publicului la întreţinerea Muzeului Satului. Detalii aici.

3.Comuna Frumosu din județul Suceava a devenit oficial stațiune turistică de interes local. Detalii aici.

4.Peste 1000 de copii au primit o şansă la educaţie prin proiectul Alege Şcoala. Mai multe informații despre proiect, aici.

5.Legea pentru instituirea anului 2021 ca „Anul Tudor Vladimirescu” şi declararea lui Tudor Vladimirescu şi a Ecaterinei Teodoroiu eroi ai națiunii române. Mai multe informații, aici.

6.Primele competiții de proiecte de cercetare din 2021, cu un buget cumulat de 100 de milioane de lei și care sunt destinate tinerilor cercetători au fost puse în dezbatere publică. Citiți despre asta, aici.

7.Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură poate demara plata subvențiilor pentru motorina aferentă trimestrelor III și IV de anul trecut. Detalii despre aceste plăți, aici.

8.Universitatea „Stefan cel Mare” din Suceava (USV) se află în topul topul internaţional al universităților privind cercetarea, inovarea şi impactul social. Mai multe informații despre acest subiect, aici.

9.Expoziţia Regală Palatul Elisabeta și-a deschis porțile, miercuri, publicul fiind așteptat în perioadele 8 – 25 aprilie şi 8 mai – 6 iunie. Detalii despre proiect, aici.

10.Credincioși de la Biserica „Intrarea Domnului în Ierusalim” din Avrig, judeţul Sibiu, au participat la sfârșitul săptămânii trecute la o campanie de ecologizare. Mai multe informații despre proiect, aici.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...