duminică, iulie 21, 2024
ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (4-10 aprilie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (4-10 aprilie)

1.Restricțiile de circulație au fost anulate în noaptea de Înviere. Mai multe informații aici.

2.Muzeul Judeţean de Etnografie şi Artă Populară Maramureş organizează evenimentul “Adoptă o grădină în satul de pe deal”, încurajând astfel participarea publicului la întreţinerea Muzeului Satului. Detalii aici.

3.Comuna Frumosu din județul Suceava a devenit oficial stațiune turistică de interes local. Detalii aici.

4.Peste 1000 de copii au primit o şansă la educaţie prin proiectul Alege Şcoala. Mai multe informații despre proiect, aici.

5.Legea pentru instituirea anului 2021 ca „Anul Tudor Vladimirescu” şi declararea lui Tudor Vladimirescu şi a Ecaterinei Teodoroiu eroi ai națiunii române. Mai multe informații, aici.

6.Primele competiții de proiecte de cercetare din 2021, cu un buget cumulat de 100 de milioane de lei și care sunt destinate tinerilor cercetători au fost puse în dezbatere publică. Citiți despre asta, aici.

7.Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură poate demara plata subvențiilor pentru motorina aferentă trimestrelor III și IV de anul trecut. Detalii despre aceste plăți, aici.

8.Universitatea „Stefan cel Mare” din Suceava (USV) se află în topul topul internaţional al universităților privind cercetarea, inovarea şi impactul social. Mai multe informații despre acest subiect, aici.

9.Expoziţia Regală Palatul Elisabeta și-a deschis porțile, miercuri, publicul fiind așteptat în perioadele 8 – 25 aprilie şi 8 mai – 6 iunie. Detalii despre proiect, aici.

10.Credincioși de la Biserica „Intrarea Domnului în Ierusalim” din Avrig, judeţul Sibiu, au participat la sfârșitul săptămânii trecute la o campanie de ecologizare. Mai multe informații despre proiect, aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE