RECOMANDĂRITop 10 știri pozitive ale săptămânii (31 august - 6 septembrie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (31 august – 6 septembrie)

Iată care sunt, în opinia noastră, cele mai pozitive 10 știri ale săptămânii care tocmai se încheie.

1.Spitalul Colentina a fost redeschis pentru pacienții non-COVID, pentru a doua oară de la debutul epidemiei în România. Mai multe detalii, aici.

2. Patriarhul Daniel al României a donat 10.000 de lei pentru Sara Nukina, o adolescentă afectată de o tumoare pe creier. Aflați cum puteți să o ajutați pe Sara, aici

3.Tinerii fermieri vor putea obține de la stat, în regim de concesiune, 50 de hectare de teren. Care sunt pașii de urmat, aflați aici

4.Încep Colocviile Putnei. Vor fi discutate teme din muzicologie și istorie, printre care vechea notație muzicală, clopotele lui Ștefan cel Mare, perioada de la Putna a Ieromonahului. Pimen. Detalii despre eveniment, aici.

5. Galeria Bătrânelor Doamne din Mureș a fost restaurată şi va fi redată circuitului turistic. Mai multe detalii, aici.

6.Maica Parascheva este o călugăriță medic de familie, care are în grijă 1500 de suflete dintr-un sat din Ialomița. Emoționanta poveste o găsiți aici

7.Teatrul National din București redeschide stagiunea în trei săli aflate la interior, începând din 16 septembrie. Mai multe detalii aici

8. La Oradea, peste 100 de persoane au participat la campania „Donează sânge, salvează o viață”. Mai multe detalii aici.

9. Delta este mai curată. Campania „Zero plastic în Delta Dunării” a ajuns la final. Câte tone de deșeuri au fost strânse, aflați aici.

10 Îndrăgita cântăreață Marina Voica a împlinit 83 de ani! La mulți ani!

Marina Voica a împlinit 84 de ani. Surpriza de care a avut parte artista poate fi descoperită accesând acest link.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT