ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (30 noiembrie- 6 decembrie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (30 noiembrie- 6 decembrie)

La Muzeul Național al Țăranului Român are loc, până duminică, inclusiv, evenimentul „Bătrânii de iarnă”, ce reuneşte meşteri din toate zonele ţării.Detalii despre program, aici:

Copiii din Copșa Mică au primit cele 100 de burse sociale lunare din partea Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord. Mai multe informații despre campanie, aici:

Proiect educațional despre istoria României, în sprijinul românilor din Ucraina și Serbia. Informații despre proiect, aici:

România are trei noi staţiuni turistice de interes local, respectiv Bala (judeţul Mehedinţi), Beiuş (judeţul Bihor) şi Mădăraş (judeţul Bihor). Mai multe informații, aici:

493 de tineri fermieri primesc anul viitor finanțarea de maxim 50.000 de euro/fermă. Detalii despre finanțare, aici:

O croată în vârstă de 99 de ani care contractase noul coronavirus a reuşit să învingă boala după ce a stat internată în spital timp de trei săptămâni. Detalii despre starea de sănătate, aici:

Sfântul Nicolae a venit deja în centrele de zi din Arhiep. Bucureștilor, cu daruri de la Părintele Patriarh. Detalii despre campanie, aici:

O expoziţie care marchează 145 de ani de la naşterea Reginei Maria a României se va deschide luni, 7 decembrie, la Centrul Cultural Expo Arte, unde va putea fi vizitată până pe 15 ianuarie 2021. Mai multe informații, aici:

88 de elevi şi studenţi din nordul R. Moldova au participat la un concurs de eseuri, organizat de Episcopia de Bălţi a Mitropoliei Basarabiei. Detalii despre campanie, aici:

Custodele Coroanei Române, Margareta, a mulțumit voluntarilor Crucii Roşii pentru devotament şi curaj cu ocazia Zilei Internaţionale a Voluntariatului. Mai multe informații, aici:

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...