ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (30 noiembrie- 6 decembrie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (30 noiembrie- 6 decembrie)

La Muzeul Național al Țăranului Român are loc, până duminică, inclusiv, evenimentul „Bătrânii de iarnă”, ce reuneşte meşteri din toate zonele ţării.Detalii despre program, aici:

Copiii din Copșa Mică au primit cele 100 de burse sociale lunare din partea Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord. Mai multe informații despre campanie, aici:

Proiect educațional despre istoria României, în sprijinul românilor din Ucraina și Serbia. Informații despre proiect, aici:

România are trei noi staţiuni turistice de interes local, respectiv Bala (judeţul Mehedinţi), Beiuş (judeţul Bihor) şi Mădăraş (judeţul Bihor). Mai multe informații, aici:

493 de tineri fermieri primesc anul viitor finanțarea de maxim 50.000 de euro/fermă. Detalii despre finanțare, aici:

O croată în vârstă de 99 de ani care contractase noul coronavirus a reuşit să învingă boala după ce a stat internată în spital timp de trei săptămâni. Detalii despre starea de sănătate, aici:

Sfântul Nicolae a venit deja în centrele de zi din Arhiep. Bucureștilor, cu daruri de la Părintele Patriarh. Detalii despre campanie, aici:

O expoziţie care marchează 145 de ani de la naşterea Reginei Maria a României se va deschide luni, 7 decembrie, la Centrul Cultural Expo Arte, unde va putea fi vizitată până pe 15 ianuarie 2021. Mai multe informații, aici:

88 de elevi şi studenţi din nordul R. Moldova au participat la un concurs de eseuri, organizat de Episcopia de Bălţi a Mitropoliei Basarabiei. Detalii despre campanie, aici:

Custodele Coroanei Române, Margareta, a mulțumit voluntarilor Crucii Roşii pentru devotament şi curaj cu ocazia Zilei Internaţionale a Voluntariatului. Mai multe informații, aici:

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...