sâmbătă, iunie 15, 2024
ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (28 septembrie - 4 octombrie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (28 septembrie – 4 octombrie)

Cum săptămâna nu a trecut fără vești bune, nici noi nu am uitat să le adunăm la un loc, într-o sinteză optimistă.

1.Primul copil infectat cu noul coronavirus care a ajuns la terapie intensivă în stare gravă a fost externat din spital. Mai multe informații despre starea lui de sănătate, aici:

2.Aproape 400 de copii din Olt au primit rechizite din partea Episcopiei Slatinei. Detalii despre campanie, aici:

3.Fostul gimnast de performanţă Marius Daniel Urzică, campion olimpic, mondial şi european în proba de cal cu mânere a împlinit 30 de ani. Mai multe informații despre marele sportiv, aici:

4.Părintele Ioan Nemțanu, de la Parohia Țolici, în comuna Petricani, județul Neamț, a construit un afterschool pentru copiii din sat. Detalii aici:

5.Colegiul Naţional Militar ‘Alexandru Ioan Cuza’ a primit Drapelul de Luptă la 139 de ani de la înfiinţarea instituţiei. Detalii aici:

6.Asociația Vasiliada a oferit 30 de tablete elevilor din Alimpești, județul Gorj. Mai multe informații despre campanie, aici:

7.În comuna Ostrița, în curtea școlii de cultură generală Ostrița, raionul Herța, a fost inaugurat un complex sportiv, construit cu sprijinul financiar al Primăriei Sector 4 București, notează Agenția BucPress din Cernăuți. Detalii aici:

8.Un grup de tineri, profesioniști în arta hairstylingului au demarat o acțiune caritabilă pentru a susține și a ajuta copiii din familii defavorizate care nu au posibilitatea de a merge la un salon pentru a-și aranja părul. Detalii aici:

9.Importantă sumă de bani, găsită de un bărbat din Mureş pe stradă, predată poliţiştilor. Mai multe informații despre frumosul gest, aici:

10.La Timișoara a început Festivalul Micilor. Detalii aici:

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE