ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (28 iunie - 3 iulie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (28 iunie – 3 iulie)

  • Un vrâncean a salvat 12 oameni surprinși de o viitură puternică pe o insulă, într-o zonă împădurită, de pe raza comunei Nereju. Povestea extraordinară a acestui om este aici.
  • Generalul (r) Ion Dobran, erou al celui de-al doilea război mondial, este primul veteran onorat printr-o pictură murală, ce poate fi văzută în centrul Capitalei. Detalii, aici.
  • Episcopia Hușilor a inițiat o colectă în bani și alimente pentru cele șapte familii din Bârlad afectate de incendiul din ziua de duminică, 9 mai. Mai multe informații găsiți în acest articol.
  • Transfăgărășanul a fost deschis pentru circulație. Detalii despre orarul în care se poate circula pe acest drum, găsiți aici.
  • Mai mulți români își petrec vara salvând monumente istorice din România. Cum funcționează „Ambulanța pentru Monumente”, aflați de-aici.
  • Au reînceput taberele „Copilărie și credință” în Episcopia Hușilor. Proiectul este dedicat unui număr de 11 comunități. Detalii, aici.
  • Sportivi, antrenori și oficiali din Constanța au participat la o campanie de donare de sânge, desfășurată la Sala Sporturilor din Năvodari. Informații suplimentare, aici.
  • Românii pot intra în Bulgaria doar cu documentele de călătorie, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe. Detalii, aici.
  • Trenurile CFR între Gara de Nord şi Aeroport vor opri şi în Mogoșoaia. Cât costă biletul, aflați de-aici.
  • Autoritatea de Reglementare în Energie (ANRE) a simplificat procedura de încheiere a contractelor de furnizare a energiei electrice. Aflați cum, aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT