ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (28 iunie - 3 iulie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (28 iunie – 3 iulie)

  • Un vrâncean a salvat 12 oameni surprinși de o viitură puternică pe o insulă, într-o zonă împădurită, de pe raza comunei Nereju. Povestea extraordinară a acestui om este aici.
  • Generalul (r) Ion Dobran, erou al celui de-al doilea război mondial, este primul veteran onorat printr-o pictură murală, ce poate fi văzută în centrul Capitalei. Detalii, aici.
  • Episcopia Hușilor a inițiat o colectă în bani și alimente pentru cele șapte familii din Bârlad afectate de incendiul din ziua de duminică, 9 mai. Mai multe informații găsiți în acest articol.
  • Transfăgărășanul a fost deschis pentru circulație. Detalii despre orarul în care se poate circula pe acest drum, găsiți aici.
  • Mai mulți români își petrec vara salvând monumente istorice din România. Cum funcționează „Ambulanța pentru Monumente”, aflați de-aici.
  • Au reînceput taberele „Copilărie și credință” în Episcopia Hușilor. Proiectul este dedicat unui număr de 11 comunități. Detalii, aici.
  • Sportivi, antrenori și oficiali din Constanța au participat la o campanie de donare de sânge, desfășurată la Sala Sporturilor din Năvodari. Informații suplimentare, aici.
  • Românii pot intra în Bulgaria doar cu documentele de călătorie, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe. Detalii, aici.
  • Trenurile CFR între Gara de Nord şi Aeroport vor opri şi în Mogoșoaia. Cât costă biletul, aflați de-aici.
  • Autoritatea de Reglementare în Energie (ANRE) a simplificat procedura de încheiere a contractelor de furnizare a energiei electrice. Aflați cum, aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate