ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (28 februarie - 6 martie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (28 februarie – 6 martie)

  • Un preot din județul Bistrița-Năsăud a reluat o inițiativă prin care oferă cadou cărți pentru copiii care și le doresc, dar nu-și permit să le cumpere. Cum se numește această inițiativă, aflați de-aici.
  • Un medic și un preot își dau mâna pentru a oferi servicii gratuite de sănătate pentru femeile din județul Teleorman. Mai multe informații, aici.
  • O bătrână imobilizată la pat a fost salvată de vecini, din casa care îi luase foc la Slobozia. Detalii despre acest gest de curaj și omenie, aici.
  • Litoralul românesc va avea din vară aproape 53 de hectare de plajă nouă. Mai multe puteți citi aici.
  • Aeroportul Internaţional Sibiu va introduce din aprilie, pentru prima dată, curse charter către Sharm El-Sheikh, Egipt. Detalii despre acest proiect, puteți găsi aici.
  • Ministerul Mediului a inaugurat vineri, în satul Nufăru, judeţul Tulcea, o navă de croazieră care le va oferi oaspeților posibilitatea de a face turism transfrontalier în Delta Dunării. Ce presupune acest lucru, aflați din acest articol.
  • Pufuleţii Gusto fabricaţi în Băicoi (judeţul Prahova) ajung în 36 de țări din întreaga lume. Detalii despre acest produs românesc de succes, aici.
  • În memoria eroilor români înhumați la Țiganca, în Basarabia, va fi ridicată o mănăstire. Mai multe informații, aici.
  • A început „Luna pentru Viață” 2021, care are ca temă centrală „Uniți pentru Viață”. Mai multe detalii despre evenimentele din cadrul acestui proiect, aici.
  • Pe 6 martie, siteul R3media a împlinit 6 luni de existență. Mulțumim!

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT