ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (28 februarie - 6 martie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (28 februarie – 6 martie)

  • Un preot din județul Bistrița-Năsăud a reluat o inițiativă prin care oferă cadou cărți pentru copiii care și le doresc, dar nu-și permit să le cumpere. Cum se numește această inițiativă, aflați de-aici.
  • Un medic și un preot își dau mâna pentru a oferi servicii gratuite de sănătate pentru femeile din județul Teleorman. Mai multe informații, aici.
  • O bătrână imobilizată la pat a fost salvată de vecini, din casa care îi luase foc la Slobozia. Detalii despre acest gest de curaj și omenie, aici.
  • Litoralul românesc va avea din vară aproape 53 de hectare de plajă nouă. Mai multe puteți citi aici.
  • Aeroportul Internaţional Sibiu va introduce din aprilie, pentru prima dată, curse charter către Sharm El-Sheikh, Egipt. Detalii despre acest proiect, puteți găsi aici.
  • Ministerul Mediului a inaugurat vineri, în satul Nufăru, judeţul Tulcea, o navă de croazieră care le va oferi oaspeților posibilitatea de a face turism transfrontalier în Delta Dunării. Ce presupune acest lucru, aflați din acest articol.
  • Pufuleţii Gusto fabricaţi în Băicoi (judeţul Prahova) ajung în 36 de țări din întreaga lume. Detalii despre acest produs românesc de succes, aici.
  • În memoria eroilor români înhumați la Țiganca, în Basarabia, va fi ridicată o mănăstire. Mai multe informații, aici.
  • A început „Luna pentru Viață” 2021, care are ca temă centrală „Uniți pentru Viață”. Mai multe detalii despre evenimentele din cadrul acestui proiect, aici.
  • Pe 6 martie, siteul R3media a împlinit 6 luni de existență. Mulțumim!

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...