ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (24 mai – 30 mai)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (24 mai – 30 mai)

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” organizează o serie de activități de 1 Iunie, urmând a fi organizate o serie de momente menite să poarte publicul în lumea copilăriei. Detalii despre program, aici.

Tudor Vladimirescu a fost comemorat joi în Capitală cu ocazia împlinirii a 200 de ani de la moartea sa. Mai multe informații despre eveniment, aici.

Parlamentarii au votat perioada oficială a sărbătoririi colindului românesc. Detalii, aici.

O piață volantă cu produse tradiționale este deschisă, în fiecare weekend, în Parcul IOR din Capitală. Detalii, aici.

Peste 1.000 de exemplare de biblie din diferite perioade istorice vor fi expuse timp de o lună la o biserică din Arad. Detalii despre proiect, aici.

Românii pot călători în Bulgaria fără a mai prezenta un certificat de vaccinare sau un test Covid negativ. Noile condiții de călătorie sunt valabile până la 31 iulie. Detalii, aici.

Biserica de lemn din satul Urși, printre câștigătorii Premiilor Europene pentru Patrimoniu în 2021. Mai multe informații, aici.

Peste 100 de persoane nevoiașe din Ilfov sprijinite de voluntarii bucureșteni. Mai multe informații despre campanie, aici.

Parohia „Sfânta Cuvioasă Parascheva” din Brăila a donat maternității din oraș aparate de monitorizare pentru bebelușii prematuri. Detalii despre campanie, aici.

Domeniul Regal Săvârşin este deschis publicului de Ziua Internațională a Copilului. Mai multe informații despre program, aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...