duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (24 mai – 30 mai)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (24 mai – 30 mai)

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” organizează o serie de activități de 1 Iunie, urmând a fi organizate o serie de momente menite să poarte publicul în lumea copilăriei. Detalii despre program, aici.

Tudor Vladimirescu a fost comemorat joi în Capitală cu ocazia împlinirii a 200 de ani de la moartea sa. Mai multe informații despre eveniment, aici.

Parlamentarii au votat perioada oficială a sărbătoririi colindului românesc. Detalii, aici.

O piață volantă cu produse tradiționale este deschisă, în fiecare weekend, în Parcul IOR din Capitală. Detalii, aici.

Peste 1.000 de exemplare de biblie din diferite perioade istorice vor fi expuse timp de o lună la o biserică din Arad. Detalii despre proiect, aici.

Românii pot călători în Bulgaria fără a mai prezenta un certificat de vaccinare sau un test Covid negativ. Noile condiții de călătorie sunt valabile până la 31 iulie. Detalii, aici.

Biserica de lemn din satul Urși, printre câștigătorii Premiilor Europene pentru Patrimoniu în 2021. Mai multe informații, aici.

Peste 100 de persoane nevoiașe din Ilfov sprijinite de voluntarii bucureșteni. Mai multe informații despre campanie, aici.

Parohia „Sfânta Cuvioasă Parascheva” din Brăila a donat maternității din oraș aparate de monitorizare pentru bebelușii prematuri. Detalii despre campanie, aici.

Domeniul Regal Săvârşin este deschis publicului de Ziua Internațională a Copilului. Mai multe informații despre program, aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE