sâmbătă, iunie 15, 2024
ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (2 noiembrie - 8 noiembrie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (2 noiembrie – 8 noiembrie)

Tocmai s-a încheiat o săptămână din care nu au lipsit veștile bune, pe care noi am încercat să le strângem în topul săptămânii.

1.Prima fermă eco din România, cu carne 100% ecologică, se construieşte în localitatea Cireşu din judeţul Brăila. Mai multe informații despre proiect, aici:

2.Laboratoarele de cercetare ale Universităţii din Bucureşti vor fi dotate cu tehnologie de top în cadrul proiectului “LifeWatch România”. Mai multe informații aici:

3.Voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului au oferit electrocasnice beneficiarilor de la Valea Plopului. Detalii despre sprijinul oferit, aici:

4.Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor a organizat cea de-a patra ediție a evenimentului „Cu dragoste pentru mame”, dedicat mamelor cu mulți copii din județele Iași, Botoșani și Neamț. Detalii aici:

5.Arhiepiscopia Sibiului a donat un generator de oxigen Spitalului de Pneumoftiziologie din municipiu. Detalii despre donație, aici:

6.O familie numeroasă din Michigan, cu 14 fii, a întâmpinat joi prima fetiță din viața lor. Mai multe informații despre frumoasa familie, aici:

7.Târgul cu meşteri şi anticari, Moşii de Arhangheli, va avea loc de vineri până duminică în curtea Muzeului Naţional al Ţăranului Român. Detalii despre eveniment, aici:

8„Cealaltă Bucovină” – concurs pentru copiii români din regiunea Cernăuți. Mai multe informații despre concurs, aici:

9.Academia Română a aniversat 10 ani de la relansarea revistei „Ştiință și tehnică”. Detalii despre eveniment, aici:

10. Actriţa Dorina Lazăr împlineşte 80 de ani. La mulți ani cu sănătate!

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE