ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (2 noiembrie - 8 noiembrie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (2 noiembrie – 8 noiembrie)

Tocmai s-a încheiat o săptămână din care nu au lipsit veștile bune, pe care noi am încercat să le strângem în topul săptămânii.

1.Prima fermă eco din România, cu carne 100% ecologică, se construieşte în localitatea Cireşu din judeţul Brăila. Mai multe informații despre proiect, aici:

2.Laboratoarele de cercetare ale Universităţii din Bucureşti vor fi dotate cu tehnologie de top în cadrul proiectului „LifeWatch România”. Mai multe informații aici:

3.Voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului au oferit electrocasnice beneficiarilor de la Valea Plopului. Detalii despre sprijinul oferit, aici:

4.Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor a organizat cea de-a patra ediție a evenimentului „Cu dragoste pentru mame”, dedicat mamelor cu mulți copii din județele Iași, Botoșani și Neamț. Detalii aici:

5.Arhiepiscopia Sibiului a donat un generator de oxigen Spitalului de Pneumoftiziologie din municipiu. Detalii despre donație, aici:

6.O familie numeroasă din Michigan, cu 14 fii, a întâmpinat joi prima fetiță din viața lor. Mai multe informații despre frumoasa familie, aici:

7.Târgul cu meşteri şi anticari, Moşii de Arhangheli, va avea loc de vineri până duminică în curtea Muzeului Naţional al Ţăranului Român. Detalii despre eveniment, aici:

8„Cealaltă Bucovină” – concurs pentru copiii români din regiunea Cernăuți. Mai multe informații despre concurs, aici:

9.Academia Română a aniversat 10 ani de la relansarea revistei „Ştiință și tehnică”. Detalii despre eveniment, aici:

10. Actriţa Dorina Lazăr împlineşte 80 de ani. La mulți ani cu sănătate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 22.233 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite