ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (2 noiembrie - 8 noiembrie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (2 noiembrie – 8 noiembrie)

Tocmai s-a încheiat o săptămână din care nu au lipsit veștile bune, pe care noi am încercat să le strângem în topul săptămânii.

1.Prima fermă eco din România, cu carne 100% ecologică, se construieşte în localitatea Cireşu din judeţul Brăila. Mai multe informații despre proiect, aici:

2.Laboratoarele de cercetare ale Universităţii din Bucureşti vor fi dotate cu tehnologie de top în cadrul proiectului “LifeWatch România”. Mai multe informații aici:

3.Voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului au oferit electrocasnice beneficiarilor de la Valea Plopului. Detalii despre sprijinul oferit, aici:

4.Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor a organizat cea de-a patra ediție a evenimentului „Cu dragoste pentru mame”, dedicat mamelor cu mulți copii din județele Iași, Botoșani și Neamț. Detalii aici:

5.Arhiepiscopia Sibiului a donat un generator de oxigen Spitalului de Pneumoftiziologie din municipiu. Detalii despre donație, aici:

6.O familie numeroasă din Michigan, cu 14 fii, a întâmpinat joi prima fetiță din viața lor. Mai multe informații despre frumoasa familie, aici:

7.Târgul cu meşteri şi anticari, Moşii de Arhangheli, va avea loc de vineri până duminică în curtea Muzeului Naţional al Ţăranului Român. Detalii despre eveniment, aici:

8„Cealaltă Bucovină” – concurs pentru copiii români din regiunea Cernăuți. Mai multe informații despre concurs, aici:

9.Academia Română a aniversat 10 ani de la relansarea revistei „Ştiință și tehnică”. Detalii despre eveniment, aici:

10. Actriţa Dorina Lazăr împlineşte 80 de ani. La mulți ani cu sănătate!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...