sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (2 - 7 august)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (2 – 7 august)

Un salvamar a salvat doi copii de la înec în stațiunea Jupiter. Detalii, aici.

Un român a devenit erou în Spania după ce a oprit din mers un TIR al cărui șofer era beat. Informații suplimentare, aici.

Maistrul militar clasa a V-a Arkadiusz Szczepanski a ajutat la salvarea unui turist aflat la un pas de înec, în dreptul unei plaje din Constanța. Mai multe informații, aici.

Un pompier, aflat în timpul liber, a intervenit pentru salvarea unei cabane din județul Bihor. Detalii despre acest gest, aici.

Cetățenii sectorului 1 vor avea acces pe terenurile de sport în aer liber ale unităţilor de învățământ preuniversitar de stat. Informații suplimentare, aici.

Ministerul Educației l-a premiat pe înotătorul David Popovici, noua speranță a natației românești. Citiți mai multe, aici.

Societatea Ornitologică Română (SOR) a lansat proiectul „PETlican”, prin care îşi propune reducerea cantității de plastic din Delta Dunării. Detalii, aici.

Parohia „Sf. Haralambie” din Iași va adopta simbolic 20 de elevi basarabeni și îi va ajuta să ajungă la Teiul lui Eminescu. Citiți mai multe, aici.

Zeci de copii din Râpa de Jos au primit biciclete datorită eforturilor preotului lor paroh, Părintele Dacian Oprea. Despre acest proiect puteți citi aici.

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a renunțat la proiectul pilot prin care pe noile cărți de identitate era prevăzut „genul” și nu „sexul”. De asemenea, MAI a anunțat că tricolorul revine pe buletin. Detalii despre schimbări, aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE