ACTUALITATE Top 10 știri pozitive ale săptămânii (19- 25 octombrie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (19- 25 octombrie)

Săptămâna nu a trecut fără vești bune și fără promisiunea unor lucruri minunate, ce urmează să se întâmple curând.

1.Comuna Ocna Şugatag din judeţul Maramureş a fost atestată ca staţiune turistică de interes naţional, iar alte 12 localităţi au fost atestate ca staţiuni turistice de interes local. Detalii aici:

2.Aeroportul Internaţional „George Enescu” Bacău a fost redeschis după o perioadă de aproape două luni, timp în care niciun avion nu a decolat sau aterizat din cauza lucrărilor de modernizare. Mai multe informații aici:

3.Biserica „Sfântul Gheorghe” din Moinești a oferit tablete în valoare de 9.600 de lei pentru elevii din localitate. Detalii despre campanie, aici:

4.Aproximativ 100.000 de fermieri au depus cereri pentru ajutorul de maxim 7.000 de euro pe fermă. Detalii despre finanțare, aici:

5.Cei patru militari români, răniți zilele trecute în Afganistan, sunt în afara oricărui pericol. Detalii despre starea lor de sănătate, aici:

6.Concursul internaţional de sculptură pentru realizarea statuii regelui Mihai I care va fi amplasată la Sinaia va fi lansat pe 25 octombrie, a anunţat Asociaţia pentru Patrimoniul Regal Peleş. Informații despre proiect, aici:

7.Consumul de afine proaspete, dulceaţă şi suc înregistrează un trend ascendent, iar produsele fermierilor sunt căutate de consumatori pentru efectele benefice aduse sănătăţii, fapt care determină o extindere a culturilor de afin. Detalii aici:

8.Primul model 100% electric de la Dacia, botezat Spring, este prezentat de francezii de la Renault, în cadrul evenimentului dedicat mobilităţii electrice, organizat la Paris. Detalii aici:

9.Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” își așteaptă cu toate măsurile de siguranță, vizitatorii. Mai multe informații despre programul de vizitare, aici:

10.APIA a finalizat plata rentei viagere agricole aferente anului 2019, suma totală plătită către cei 37.532 de rentieri ridicându-se la 46,75 milioane de lei. Detalii aici:

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate