ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (19- 25 octombrie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (19- 25 octombrie)

Săptămâna nu a trecut fără vești bune și fără promisiunea unor lucruri minunate, ce urmează să se întâmple curând.

1.Comuna Ocna Şugatag din judeţul Maramureş a fost atestată ca staţiune turistică de interes naţional, iar alte 12 localităţi au fost atestate ca staţiuni turistice de interes local. Detalii aici:

2.Aeroportul Internaţional „George Enescu” Bacău a fost redeschis după o perioadă de aproape două luni, timp în care niciun avion nu a decolat sau aterizat din cauza lucrărilor de modernizare. Mai multe informații aici:

3.Biserica „Sfântul Gheorghe” din Moinești a oferit tablete în valoare de 9.600 de lei pentru elevii din localitate. Detalii despre campanie, aici:

4.Aproximativ 100.000 de fermieri au depus cereri pentru ajutorul de maxim 7.000 de euro pe fermă. Detalii despre finanțare, aici:

5.Cei patru militari români, răniți zilele trecute în Afganistan, sunt în afara oricărui pericol. Detalii despre starea lor de sănătate, aici:

6.Concursul internaţional de sculptură pentru realizarea statuii regelui Mihai I care va fi amplasată la Sinaia va fi lansat pe 25 octombrie, a anunţat Asociaţia pentru Patrimoniul Regal Peleş. Informații despre proiect, aici:

7.Consumul de afine proaspete, dulceaţă şi suc înregistrează un trend ascendent, iar produsele fermierilor sunt căutate de consumatori pentru efectele benefice aduse sănătăţii, fapt care determină o extindere a culturilor de afin. Detalii aici:

8.Primul model 100% electric de la Dacia, botezat Spring, este prezentat de francezii de la Renault, în cadrul evenimentului dedicat mobilităţii electrice, organizat la Paris. Detalii aici:

9.Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” își așteaptă cu toate măsurile de siguranță, vizitatorii. Mai multe informații despre programul de vizitare, aici:

10.APIA a finalizat plata rentei viagere agricole aferente anului 2019, suma totală plătită către cei 37.532 de rentieri ridicându-se la 46,75 milioane de lei. Detalii aici:

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...