ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (16 - 21 august)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (16 – 21 august)

Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei a acordat familiilor afectate de inundații ajutor material de 100.000 lei. Detalii despre acest gest frumos, aici.

Un medic veterinar din Târgu Mureș, Nelu Stefan Roman, inventatorul salinelor Roman, dezvoltă acum, alături de fiul său, o altă inovație – buncărele terapeutice saline. Mai multe informații despre acest român extraordinar, aici.

Romfilatelia a anunțat introducerea în circulație, a emisiunii de mărci poștale „Medalii Olimpice 2020”, dedicată medaliaților români de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Detalii, aici.

Pompierii români care au ajutat la stingerea incendiilor din Grecia au fost înaintați în grad. Mai multe informații găsiți aici.

Au fost montate pe poziție crucea şi moleniile catapetesmei Catedralei Mântuirii Neamului. Detalii găsiți aici.

Un polițist din Roman a intervenit, în timpul liber, a intervenit spre salvarea pasagerilor dintr-o mașină care a explodat, salvându-i. Detalii despre acest adevărat om al legii, aici.

Un câine care a dispărut în urmă cu mai mult de un an şi care de atunci era căutat de o familie din municipiul Arad a fost găsit de polițiști la o distanță de peste 60 de kilometri. Informații puteți găsi aici.

Bărbații români ar putea redeveni din nou, militari în termen. Cum și în ce fel, aflați de-aici.

Proiectul transfrontalier SMURD 2, care îmbunătățește serviciile medicale de urgență de pe cele două maluri ale Prutului, a fost lansat la Iași. Mai multe găsiți aici.

În curând s-ar putea vizita una dintre cele mai frumoase peșteri din lume, Peștera Tăușoare, din județul Bistrița – Năsăud. Detalii, aici.

Și nu uitați, dacă dați peste o știre de(spre) bine, nu uitați să ne anunțați și pe noi la adresa: contact@r3media.ro. 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...