ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (14 - 20 decembrie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (14 – 20 decembrie)

Un polițist din Gorj a găsit un portofel cu 2.000 de lei și l-a predat la IPJ. Mai multe detalii, aici:

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a autorizat la plată peste 348 de milioane de euro pentru mai mult de 602.600 de fermieri în contul subvenţiilor pe suprafaţă aferente anului 2020. Detalii despre finanțare, aici:

300 de copii din satele Zorleni, Popeni, Sărățeni, Țuțcani, Mălușteni și Lupești, alături de beneficiarii Centrului de zi din cadrul Așezământului „Sfântul Ierarh Iosif cel Milostiv” Bârlad, al Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși, au primit daruri de sărbători. Detalii despre campanie, aici:

Tribunalul Dolj obligă Statul Român să îi achite unui fost deținut politic din Craiova suma de 200.000 de lei, daune morale pentru traumele suferite din cauza regimului comunist. Detalii despre proces, aici:

Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu a fost redeschis, de miercuri, vizitatorilor, care pot vedea colecţiile din toate secţiile. Detalii despre program, aici:

Copiii de la Centrul de zi „Patriarh Justinian Marina” din Capitală au primit daruri zilele trecute din partea voluntarilor Catedralei Mântuirii Neamului (CMN). Mai multe informații despre campanie, aici:

Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului (CCAJ) Timiş va prezenta, duminică seara, gala folclorică “Gândul bun de sărbători”, în format online, adresându-se românilor de pretutindeni, în pragul sărbătorilor de Crăciun. Detalii despre program, aici:

Societatea Ortodoxă a Femeilor Române Iași, în colaborare cu Fundația Medicală „Providența” a Arhiepiscopiei Iașilor, Fundația „Păpădia” și Societatea Națională Crucea Roșie – filiala Iași au organizat activitatea umanitară ,,Nu sunteți singuri!”, dedicată persoanelor vârstnice aflate în dificultate. Detalii despre proiect, aici:

O nouă ediţie a evenimentului de promovare a gastronomiei, artei urbane şi meşteşugurilor tradiţionale româneşti “Crăciun Ţărănesc” va fi găzduită, de vineri până duminică, între orele 10,00 – 18,00, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român (MNŢR). Mai multe informații, aici:

Opera Națională Română din Cluj pregătește un spectacol de colinde impresionant pentru Ajunul Crăciunului. Producția va fi difuzată online, dar și pe TVR Cluj. Detalii despre program, aici:

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...