duminică, aprilie 14, 2024
ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (12 - 18 septembrie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (12 – 18 septembrie)

S-au finalizat lucrările de restaurare a Crucii de pe Caraiman. Detalii despre această veste, aici.

Palatul Elisabeta este deschis publicului între 25 octombrie și 8 noiembrie. Cu ce ocazie, puteți afla de-aici.

Arhiepiscopia Dunării de Jos ajută 4.000 de copii la început de an școlar. Mai multe informații despre acest gest găsiți aici.

Peste 50 de ghiozdane dotate cu rechizite școlare au ajuns la copiii din satul Râpa de Jos, cu ocazia începerii noului an școlar, în urma campaniei „Dăruim aripi copiilor noștri”, inițiată de preotul ortodox Iustinian Dacian Oprea. Detalii, găsiți aici.

100 de burse filantropice dăruite de Episcopia Europei de Nord au fost dăruite copiilor nevoiași din zona Copșa Mică. Mai multe aflați, aici.

Martirii de la Ip, județul Sălaj, au fost comemorați la împlinirea a 71 de ani de la sacrificiul lor. Mai multe informații de la eveniment găsiți aici.

Elevii romi din Sînbotin au primit ghiozdane de la Arhiepiscopia Râmnicului. Găsiți detalii, aici.

Un uliu șorecar, pasăre ocrotită prin lege, a fost salvat de poliţiştii de la Protecţia Animalelor Hunedoara şi de medicii veterinari din județul Hunedoara. Mai multe informații despre această pasăre, aici.

Un taximetrist a reușit să dea pe mâna poliției un individ care jefuise un credincios de o sumă mare de bani. Ce plan a folosit aflați aici.

Doi experţi UNESCO sunt în vizită în România pentru a evalua Ținutul Buzăului (foto) în vederea obţinerii titlului de Geoparc Global. Citiți detalii despre această șansă, aici. 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE