News ȘTIRI Top 10 știri pozitive ale săptămânii (12 – 18 octombrie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (12 – 18 octombrie)

Săptămâna ce tocmai s-a încheiat a adus prima ninsoare în România și nu a trecut fără vești bune, pe care le-am strâns la un loc, în top-ul nostru săptămânal.

1.Guvernul va lansa AGRO Invest, un program de sprijinire a agricultorilor pe modelul IMM Invest. Detalii despre finanțare, aici:

2.Înotătorul Avram Iancu a încheiat cursa pe braţul Sfântu Gheorghe. Detalii despre cursă, aici:

3.Bojdeuca lui Ion Creangă va fi restaurată cu un milion de euro. Mai multe informații despre proiect, aici:

4.De vineri, au fost ridicate restricțiile impuse pelerinajului la Sfânta Parascheva de la Iași. Mai multe detalii despre accesul pelerinilor din întreaga țară, aici:

5.Un vultur sur, pasăre dispărută din România, găsit epuizat în Parcul Natural Lunca Mureşului. Detalii despre povestea vulturului, aflați aici:

6 APIA a plătit, într-o șingură noapte,135,4 milioane de euro pentru 30.005 fermieri. Detalii despre plățile pe suprafață, aici:

7.PS Veniamin a înmânat copiilor buni la învățătură 120 de tablete oferite de Mitropolia Europei Occidentale. Detalii despre campanie, aici:

8.”Aşezămintele I.C. Brătianu”, din strada Biserica Amzei, Bucureşti, ar putea fi incluse în Programul naţional de construcţii de interes public sau social, derulat prin intermediul Companiei Naţionale de Investiţii. Detalii despre proiect, aici:

9.Pomicultorii din Republica Moldova au exportat 15.000 de tone de prune pe piața UE. Mai multe informații, aici:

10.La nivelul Protopopiatului Cahul, cu binecuvântarea Părintelui Veniamin, Episcopul Basarabiei de Sud, s-a desfășurat campania „Donează sânge, ajută-ți semenii!”. Mai multe detalii despre campanie, aici:

 

 

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 3.440 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate