ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (12 – 18 octombrie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (12 – 18 octombrie)

Săptămâna ce tocmai s-a încheiat a adus prima ninsoare în România și nu a trecut fără vești bune, pe care le-am strâns la un loc, în top-ul nostru săptămânal.

1.Guvernul va lansa AGRO Invest, un program de sprijinire a agricultorilor pe modelul IMM Invest. Detalii despre finanțare, aici:

2.Înotătorul Avram Iancu a încheiat cursa pe braţul Sfântu Gheorghe. Detalii despre cursă, aici:

3.Bojdeuca lui Ion Creangă va fi restaurată cu un milion de euro. Mai multe informații despre proiect, aici:

4.De vineri, au fost ridicate restricțiile impuse pelerinajului la Sfânta Parascheva de la Iași. Mai multe detalii despre accesul pelerinilor din întreaga țară, aici:

5.Un vultur sur, pasăre dispărută din România, găsit epuizat în Parcul Natural Lunca Mureşului. Detalii despre povestea vulturului, aflați aici:

6 APIA a plătit, într-o șingură noapte,135,4 milioane de euro pentru 30.005 fermieri. Detalii despre plățile pe suprafață, aici:

7.PS Veniamin a înmânat copiilor buni la învățătură 120 de tablete oferite de Mitropolia Europei Occidentale. Detalii despre campanie, aici:

8.”Aşezămintele I.C. Brătianu”, din strada Biserica Amzei, Bucureşti, ar putea fi incluse în Programul naţional de construcţii de interes public sau social, derulat prin intermediul Companiei Naţionale de Investiţii. Detalii despre proiect, aici:

9.Pomicultorii din Republica Moldova au exportat 15.000 de tone de prune pe piața UE. Mai multe informații, aici:

10.La nivelul Protopopiatului Cahul, cu binecuvântarea Părintelui Veniamin, Episcopul Basarabiei de Sud, s-a desfășurat campania „Donează sânge, ajută-ți semenii!”. Mai multe detalii despre campanie, aici:

 

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...