ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (11-17 ianuarie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (11-17 ianuarie)

Săptămâna, marcată de împlinirea a 171 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu, nu a trecut fără vești bune, o parte dintre acestea regăsindu-se în topul nostru săptămânal.

  1. Majoritatea şcolilor se vor redeschide din 8 februarie şi se revine la sistemul în care se ţine cont de evoluţia pandemiei în fiecare localitate. Detalii, aici.
  2. O nouă platformă online de Religie este disponibilă pentru comunitățile din diaspora. Mai multe informații, aici.
  3. Pârtia de schi din Sovata a fost deschisă pentru turişti. Detalii, aici.
  4. Opera Naţională Bucureşti marchează debutul anului centenar cu un maraton de şase spectacole care vor fi transmise online. Mai multe informații, aici.
  5. O platformă culturală online dedicată copiilor a fost lansată, de Ziua Culturii Naţionale, de o asociaţie din Arad, zeci de copii din toată ţara participând cu această ocazie la un program de recitare de poezie. Mai multe informații, aici.
  6. Se redeschid târgurile de animale.Datalii, aici.
  7. A fost recondiţionat drapelul istoric al Ateneului Național din Iași. Mai multe informații, aici.
  8. ASCOR Alba Iulia, Parohia „Sf. Arhid. Ştefan” din Augsburg, Germania și Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Aiud și-au dat mâna pentru un proiect comun realizat în sprijinul a 100 de familii defavorizate. Mai multe informații, aici.
  9. În Constanța s-au redeschis restaurantele la interior, cu respectarea regulilor. Detalii, aici.
  10. Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a autorizat la plată 2,09 miliarde de euro pentru 760.465 de fermieri în contul subvenţiilor pe suprafaţă aferente anului 2020. Mai multe informații, aici.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate