joi, mai 23, 2024
ACTUALITATETom Slater, jurnalist britanic: În ciuda succesului fenomenal al lansării vaccinurilor, abandonăm...

Tom Slater, jurnalist britanic: În ciuda succesului fenomenal al lansării vaccinurilor, abandonăm în continuare libertățile fundamentale, ca și cum am fi ajuns la apogeul crizei

Sunt destul de în vârstă pentru a-mi aminti când Ministrul Vaccinurilor Nadhim Zahawi a spus că pașapoartele de vaccinare sunt ceva „nebritanic” și nu le vom introduce. Asta pentru că se întâmpla luna trecută. Și totuși, așa cum s-a întâmplat atât de des în acest an, o altă încălcare istorică a libertății civile este acum aparent introdusă la câteva săptămâni după ce a fost exclusă.

Da, la un an de lockdown-ul nostru de trei săptămâni pentru a salva NHS-ul (sistemul național de sănătate britanic – n.trad) se discută despre nevoia de a produce documente înainte de a ne fi permisă intrarea într-un pub. Cum a decăzut această țară.

Și, după cum am aflat săptămâna aceasta, nici măcar nu veți putea s-o părăsiți prea curând fără o „scuză rezonabilă”. În ciuda succesului fenomenal al lansării vaccinurilor, abandonăm în continuare libertățile fundamentale, ca și cum am fi ajuns la apogeul crizei.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Încă de când a început totul „Spiked” a avertizat că măsurile de urgență s-ar putea prelungi prea ușor și după pandemie și că acest experiment fără precedent ar putea legitima măsuri coercitive și iliberale pe termen lung. Niciodată n-a fost mai mizerabil să constați că ai avut dreptate.

Tom Slater, Editor Adjunct al „Spiked.com” și articolul este o traducere a mesajului trimis abonaților siteului.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE