sâmbătă, iunie 15, 2024
ACTUALITATEToleranța în acțiune. Fiica LGBT a Elenei Lasconi își reneagă mama pentru...

Toleranța în acțiune. Fiica LGBT a Elenei Lasconi își reneagă mama pentru declarațiile pro familie: Nu o mai susțin pe mama din niciun punct de vedere

Oana Lasconi (foto), fiica primăriței din Câmpulung Muscel Elena Lasconi, și-a renegat mama, după ce aceasta s-a declarat susținătoare a familiei.

Oana Lasconi, care este autodeclarată membră a „comunității” LGBT, s-a declarat „șocată și dezgustată” de declarațiile mamei sale.

Ea a spus că n-o mai susține pe mama sa, din niciun punct de vedere. Oana Lasconi și-a manifestat, astfel, toleranța față de oamenii cu alte opinii decât ale sale.

„„Sunt aici să vorbesc despre mama mea, Elena Lasconi, candidat USR la europarlamentare. Am citit știrile de astăzi (sâmbătă – n.red.), însă sunt în continuare în șoc și absolut dezgustată să aflu că mama mea a votat «DA» la referendumului Coaliției pentru Familie pentru a susține așa-zisa familie tradițională între un bărbat și o femeie.

Nu pot să descriu durerea pe care o simt nu numai ca fiica ei, însă și ca un membru al acelei comunități. Sunt absolut dezgustată, dezamăgită și șocată. Nu-mi vine să cred că persoana pe care am susținut-o în cariera ei politică s-a dovedit a fi o homofobă. Nu am cuvinte. Nu m-aș fi așteptat la așa ceva niciodată, nu m-aș fi așteptat ca ea să fi militat vreodată pentru drepturi egale. Nu a părut vreodată pasionată de acest subiect, însă sunt șocată să aud că a votat «DA» pentru modificarea Constituției într-un mod jegos și discriminatoriu. Mă doare sufletul, inima și am palpitații de câteva ore.

Nu susțin un astfel de om pentru alegerile europarlamentare sau prezidențiale, deși știu că este favorita multora pentru acel rol. Sufăr foarte mult și nu-mi vine să cred. Consider că dacă ești creștin și crezi în legea iubirii ar trebui să lupți pentru drepturi egale, pentru ca fiecare om să poată să-și aleagă calea și să-și poată forma o viață fericită și liniștită.

Această discriminare jegoasă nu are loc la mine în familie și din acest motiv nu o mai susțin pe mama din niciun punct de vedere din acest moment”, a spus Oana Lasconi într-un videoclip publicat pe contul ei de Instagram.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

11 COMENTARII

  1. @Flavian sfatul este bun, o sa incerc sa il urmez. Cat despre politicienii marturisitori ai ortodoxiei in preajma alegerilor am o parere mai proasta decat de usr-isti. Pentru ca usristii macar sunt sinceri in marturisirea lor anti crestina, stii cu cine stai de vorba, pe cand ipocrizia ‘marturusitorilor’ ortodoxiei, care 4 ani lucreaza numai impotriva ortodoxiei din pozitiile lor, este cu mult mai de condamnat.

  2. Peste vreo 5 ani fiica-sa o să înțeleagă de ce supărarea ei este absolut neîntemeiată. Să te superi pe propria ta mamă că te-a născut practic, te-a iubit și te-a crescut în dragostea unei familii ( doar uniunea dintre un bărbat și o femeie formează o familie) arată o deficiență de logică. Este absolut normal ca mama acestei fete să fi spus DA relației normale dintre un bărbat și o femeie. Un NU ar fi desființat familia ei, ar fi fost o renegare a propriei ei fiice.

  3. Iertați-ma că v-am judecat. Îmi pare rău. Va ințeleg dezamăgirea, după atâtea și atâtea situații, dar aici chiar mi se pare ceva autentic, nu e ușor deloc pentru o mama sa aleagă Adevărul, fiind gata să renunțe la dragostea propriei sale fiice.

  4. Ce nu stie saraca copila spalata pe creier este ca “dacă ești creștin” spui “NU” pacatului homosexualitatii sau altor deviatii de la normal

  5. Pentru “un Gigel”. Greșiți. Doamna Elena Lasconi este de lăudat, iar dumneavoastră sa mai citiți din Viețile Sfinților. Nu voi vota, nu mai votez de câțiva ani și nu țin cu vreun partid, nu o cunosc pe doamna, foarte vag îmi este cunoscut numele ei, dar trebuie sa fii orb duhovnicește să nu recunoști că ceea ce a făcut este un act de mărturisire ortodoxă. Cu atât mai mult cu cât se afla in acest partid, riscând iată inclusiv sa fie urâtă de propriul copil. Pentru că până la urmă partidele sunt doar niste platforme politice, omul contează. Dacă mai este și pro-viață, deja este peste tot psd-ul.

    • Va e frica sa votati? Nu aveti opinie? Atunci nu mai dati sfaturi ca nu sunt luate in seama. Nu am ce sa invat de la unu care nu are atitudine!

  6. vin alegerile, toate lighioanele se vor poza prin biserici cu icoane in fundal, se vor da mari admiratori ai familiei, si a tot ce inseamna traditional. Un adevarat festival al ipocriziei.

    • Așa e. Dar prefer asta decât acești “toleranți” lgbt care habar nu au ce cărți sunt în Biblie dar dau lecții altora despre ce învață creștinismul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE