ACTUALITATEThe American Conservative scrie despre eliminarea de pe facebook a jurnalistului Mihai...

The American Conservative scrie despre eliminarea de pe facebook a jurnalistului Mihai Șomănescu

Una dintre cele mai importante publicații conservatoare din Statele Unite, „The American Conservative” a scris despre cazul interzicerii de pe facebook a jurnalistului Mihai Șomănescu.

Sub titlul „Facebook urăște `Să nu trăim în minciună`” scriitorul Rod Dreher a remarcatinterviul său cu Mihai Șomănescu l-a costat pe colegul nostru prezența pe facebook.

Dreher spune că o situație asemănătoare a pățit o revistă importantă din Ungaria, după ce a scris despre cartea sa.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Așa că un jurnalist din România este dat afară de pe Facebook, de care depinde pentru existența sa, pentru că a publicat un interviu pe care l-am susținut. O revistă politică importantă din Ungaria este amenințată de Facebook deoarece publică materiale de la mine. Poate că acum înțelegeți mai bine de ce nu a existat aproape nicio acoperire în mass-media din SUA pentru „Să nu trăiești în minciună” chiar dacă a vândut peste 120.000 de exemplare în nouă luni. Cartea vă spune ce fac acești tirani tehnologici și controlori de gândire. Nu vor să știi”, a scris Rod Dreher.

Și în România au existat jurnaliști și instituții care au menționat despre acest abuz. Este vorba, în primul rând, de Cotidianul lui Cornel Nistorescu.

De asemenea, subiectul a fost abordat și de Lumea Justiției.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. E clar că totalitarismul de mătase e doar o invenție e extremei drepte, a putiniștilor, a celor cu supremația albă, a șoșocilor.

    Da, da…dormiți în continuare, că poliția gândirii veghează ca să aveți un mediu armonios și liniștit. Fără probleme de conștiință.

    PS: Anul trecut când am căutat cartea lui Rod Dreher pe Amazon văzusem că fusese trecută sub tag-ul ”fascism”. Atunci când ticăloșia se îmbină perfect cu prostia crasă.

    • Nu pare deloc prostie din partea lor, cu atât mai puțin crasă. Știu foarte bine ce fac, au fost instruiți temeinic și sunt neobosiți.
      Prostie pare acum mai degrabă atitudinea unora prea de bună credință care încă încearcă să le răspundă civilizat, să se justifice în fața lor că de fapt nu sunt toate etichetele care le-au fost atribuite, chipurile, din greșeală, căci apoi ceilalți sigur vor înțelege și sigur vor putea avea o discuție sinceră în care să le explice unde greșesc. La fel și când, în ultimă instanța, încearcă să le arunce înapoi etichetele, de genul “de fapt voi sunteți adevărații fasciști/naziști”, ca și cum ar rezolva asta ceva și nu ar dilua doar și mai mult lucruri altminteri clare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...