ACTUALITATETeologul Valentin Guia: De un an de zile ne-au terfelit sfinții si...

Teologul Valentin Guia: De un an de zile ne-au terfelit sfinții si tot ce avem mai drag, Sfânta Împărtășanie

Teologul Valentin Guia s-a dezlănțuit la adresa autorităților. Invitat la emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, Guia a criticat atitudinea autorităților la adresa Bisericii Ortodoxe, dar și dorința Guvernului ca preoții să facă campanie pro vaccinare.

„Vreau sa fac o specificare, nu vorbesc în numele bisericii, ci al meu. E o părere teologică. Pe mine mă deranjează că de un an de zile biserica noastră sfântă este terfelită în hal fără de hal. De un an de zile ne-au terfelit sfinții și tot ce avem mai sfânt si mai drag, Sfânta Împărtășanie. Noi pentru asta putem muri, ca e scopul nostru in viața asta, dar pentru nenorocitul ala de vaccin nu mă interesează.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Atâta timp cât tu ești la guvernare si oamenii din partidul vostru îmi terfelesc pe Hristos, pe Fecioara Maria ați făcut-o mama surogat, iar acum, ca să stați cu noi la masa, nu ar trebui sa vă cereți scuze? Ne-ați batjocorit morții si mamele, d-aia urlu, pentru că umblu toată ziua prin țară, pentru că vreau să găsesc Mântuirea.

Când vrei să faci un pact, dacă vrei să stai cu noi la masă, prima data îți ceri scuze, asta e credința unui creștin.”, a precizat Valentin Guia la România TV, notează Stiripesurse.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 22.233 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite