marți, mai 21, 2024
ACTUALITATEO mare televiziune românească trece Prutul: Am constatat o nevoie foarte mare...

O mare televiziune românească trece Prutul: Am constatat o nevoie foarte mare de conţinut în limba română în Republica Moldova

Grupul Clever va lana, peste Prut, postul de televiziune Prima TV Moldova, potrivit Pagina de Media.

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat lansarea noii televiziuni în Republica Moldova. Pe Prima TV Moldova va fi difuzat conținut de la toate televiziunile Grupului Clever. Postul va emite 24/24 și va avea 94% producții audiovizuale românești.

„Am constatat, în urma deplasărilor în Republica Moldova şi a contactelor permanente pe care le avem, o nevoie foarte mare de conţinut în limba română.

Cum probabil ştiţi, o parte dintre canalele de acolo s-au închis din diferite motive. În paralele cu asta aş aminti de toate campaniile de dezinformare şi de faptul că trustul nostru şi Prima TV şi Prima News au ştiri serioase şi echilibrat care nu-şi propun să manipuleze, deci consider că intrarea noastră pe piaţă în Moldova va aduce un plus de seriozitate, de informaţie corectă.

Grila Prima TV Moldova se compune din ceea ce am considerat noi emisiunile importante de pe cananele trustului Clever spre a fi văzute şi în Republica Moldova. Prima TV Moldova este un fel de agregator de emisiuni. Suntem siguri că cei din Republica Moldova le vor urmări.”, a spus Irina Radu, consultant al proiectului.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. „Grupul Clever va lana, peste Prut, postul de televiziune Prima TV Moldova, potrivit Pagina de Media.”

    Și eu care credeam că măcar în probleme de ortografie ar fi bine să „tolerăm” IA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE