duminică, ianuarie 29, 2023
ACTUALITATEȚebea 2021: Aproximativ 1.000 de oameni au huiduit momentul în care s-a...

Țebea 2021: Aproximativ 1.000 de oameni au huiduit momentul în care s-a anunțat coroana depusă din partea premierului Florin Cîțu. George Simion (AUR), singurul lider politic prezent la mormântul lui Avram Iancu

Aproximativ 1.000 de persoane s-au strâns la Țebea, pentru a marca în acest an, comemorarea morții lui Avram Iancu, conducătorul românilor din Ardeal în timpul revoluției de la 1848.

A avut loc o ceremonie de depunere de coroane de flori la mormântul marelui erou al poporului român. În momentul în care s-a depus coroana din partea premierului Florin Cîțu, cei prezenți au huiduit copios (video).

Singurul lider politic „de la București” prezent a fost liderul AUR, George Simion.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Festivitățile s-au terminat cu o paradă militară.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate