ACTUALITATEȚebea 2021: Aproximativ 1.000 de oameni au huiduit momentul în care s-a...

Țebea 2021: Aproximativ 1.000 de oameni au huiduit momentul în care s-a anunțat coroana depusă din partea premierului Florin Cîțu. George Simion (AUR), singurul lider politic prezent la mormântul lui Avram Iancu

Aproximativ 1.000 de persoane s-au strâns la Țebea, pentru a marca în acest an, comemorarea morții lui Avram Iancu, conducătorul românilor din Ardeal în timpul revoluției de la 1848.

A avut loc o ceremonie de depunere de coroane de flori la mormântul marelui erou al poporului român. În momentul în care s-a depus coroana din partea premierului Florin Cîțu, cei prezenți au huiduit copios (video).

Singurul lider politic „de la București” prezent a fost liderul AUR, George Simion.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Festivitățile s-au terminat cu o paradă militară.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...