OPINII„TE-AI VACCINAT? CÂND TE VACCINEZI? NICIODATĂ!"

„TE-AI VACCINAT? CÂND TE VACCINEZI? NICIODATĂ!”

De ceva timp, aud tot mai des o întrebare care devine un laitmotiv al zilelor noastre: „Te-ai vaccinat?”. Sau „Când te vaccinezi?”. Sunt puse cu atâta lejeritate de parcă aș fi fost întrebat dacă am apucat să cumpăr deja verdețuri din piață primăvara asta sau dacă merg în Grecia în concediu. Nu țin minte să mă fi întrebat cineva vreodată dacă mi-am vaccinat copiii sau dacă m-am vaccinat când am plecat în vreo țară tropicală, dar acum, vecini, colegi sau prieteni sunt curioși dacă sunt și eu în pas cu moda și cu lumea anului 2021 și m-am înțepat cu serul propovăduit de autorități drept salvatorul omenirii.

Acest trend lansat la începutul anului a strâns deja zeci de milioane de adepți, însă nu mă va convinge cumva să le urmez exemplul. Și nu neapărat pentru că și tatăl meu, medic de profesie, m-a sfătuit să nu mă vaccinez, așa cum nu o face nici el, și nici pentru că există o șansă la mie sau la zece mii să o mierlesc din cauza vaccinului salvator. Și nici măcar de teama unor efecte secundare, la care nimeni nu se gândește acum, dar care ar putea apărea peste câteva luni sau chiar ani.

Motivul meu principal este legat de un fragment din Noul Testament, mai exact din Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul, care mi-a rămas cumva în suflet și în minte din momentul în care l-am citit prima oară în urmă cu mulți ani, când eram doar un copil. Este vorba de capitolul 13, unde este scris: „Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.”

Mereu m-am gândit la aceste vorbe și îmi spuneam că nu voi apuca eu zilele acestea, dorindu-mi în sinea mea asta. Numai că tot ceea ce începe să se petreacă în lume mă duce fix cu gândul la venirea Apocalipsei. Chiar dacă nu sub forma prezentată în Biblie. Nu apare pe undeva numărul fiarei, 666, dar dovada vaccinului anti-covid pare să devină monedă de schimb pentru orice în viitorul apropiat. Nu te vei mai putea angaja, nu îți vei mai putea înscrie copiii la școală, nu vei mai putea călători, nu vei mai putea merge la diferite evenimente, unele dintre aceste restricții apărând deja în Israel.

Așa că mi-am pus întrebarea: Eu ce fac într-o asemenea situație în care mă confrunt tocmai cu lucrul de care m-am temut aproape toată viața mea? Nu am nimic cu cei care decid să se vaccineze, înțeleg chiar că persoanele în vârstă își doresc să trăiască mai mult și vaccinul le poate oferi o speranță în acest sens, înțeleg că unii fac asta pentru a putea călători în voie, fără să mai tot facă teste după teste în care să li se tot bage pe gât și pe nas un bețișor în căutarea virusului, înțeleg că micii întreprinzători se vaccinează de teama de a sta mereu la cheremul autorităților, care le pot închide și redeschide afacerile din două în două săptămâni.

Nu înțeleg, însă, de ce oare cunoscuți de-ai mei mă invită la diverse activități de grup doar cu condiția de a mă vaccina? Cum de toate virtuțile unui om pălesc pe lângă acest vaccin? Se va ajunge în situația în care oameni de valoare într-un domeniu vor fi dați la o parte în favoarea unora a căror singură calitate va fi că au acel pașaport de vaccinare. De aici până la a fi stigmatizați de întreaga societate vaccinată nu va mai fi decât un pas.

Și deși mulți vor spune că această gândire este de Evul Mediu, acesta este principalul motiv pentru care aleg să nu mă vaccinez. Mi-am asumat de la început că mă pot lovi de acum încolo de discriminări din acest punct de vedere și că nu voi mai putea părăsi România, deși mi-aș fi dorit să mai văd sau revăd câteva locuri de pe acest pământ. Îi sunt, însă recunoscător lui Dumnezeu pentru ce am putut vedea și pentru ce mi-a oferit până în prezent. Iar frica de a mă îmbolnăvi este departe de mine, încrezător fiind că Cel de Sus are grijă cumva de mine, așa cum s-a întâmplat și până acum.

Așa nu am avut nicio problemă după ce am stat în aceeași mașină și în aceeași încăpere, puțin chiar fără mască, și am dat mâna cu un coleg care peste doar o zi a fost testat pozitiv cu Covid și a ajuns chiar la spital cu pneumonie. Dacă am fost ocrotit până acum, am credința că la fel vor sta lucrurile și de acum încolo. Dar eu refuz să mă însemnez cu ceva ce ar putea fi din partea necuratului. Până la urmă, aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească ștampila fiarei…

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

11 COMENTARII

 1. Care înţelepciune,să socotească ce, ștampila fiarei? Cei care ne terorizeaza acum cu plandemia sunt urmasii satanistilor,care ne terorizeaza de mii de ani cu apocalipsa si alte imaginatii,bolnave,satanice! Totusi nu au avut,acum mii de ani imaginatie despre nano-bio-roboti,ETC! Dumnezeul cel adevarat,la fel,nu poate fi cuprins de imaginatia bolnava a unor,antropofagi! Dacii au avut o credinta…religie,mult mai curata!

 2. Apare si nr. Fiarei, putintica rabdare. E patentul inregistrat de Microsoft cu nr. WO 060606/2020 si care se refera la convertirea semnalelor cerebrale in criptomonede cu ajutorul unui cip.Mai pe scurt, intr-un viitor nu f. indepartat vom fii platiti exclusiv in criptomonede in functie de semnalele corporale/cerebrale care vor masura cu acuratețe intensitatea si durata efectiva a oricărui tip de munca depuse;cei care nu au cip nu vor fi plătiți, nu vor avea moneda cu care sa cumpere orice bunuri, servicii…Cautati acest patent, e oficial inregistrat de Microsoft…

 3. Subscriu la tot ceea ce s-a scris în acest articol! Nu am nicio îndoială că așa stau lucrurile! Felicitări, domnule! DOAMNE AJUTĂ!

 4. Nenorociți nu înțeleg ca cu cât o să oblige lumea la așa ceva, 😡cu atât lumea cu puțin creier va reacționa contradictoriu! 😂pentru ca se vede ca tot ce or facut până acum e o mascarada ieftina, cu niște urmări catastrofice pe care le vedem, adică distrugerea economiei, omorârea oamenilor prin spitale și de lipsa spitalelor pentru o mare pate a populatiei😡și tare am impresia că și acest vaccin este o alta unealta la fel ca și așa zisul virus, tot la fel de devastator pentru omenire!

 5. Se conturează o percepție cum că cei nevaccinați ar fi periculoși pentru comunitatea de vaccinați. Ceea ce este evident absurd.
  Adevarata miza așa cum punctează autorul este într-adevăr ceea ce ni se spune și în biblie, în apocalipsa, acum se conturează momentul alegerii între bine și rău. La asta pot fi reduse orice alte discursuri mai mult sau mai puțin savante pe tema pandemiei, vaccinurilor etc.
  Felicitări Bogdan pentru curajul de care dai dovada pentru pune public punctul pe i cu alte cuvinte.

 6. ”Numai că tot ceea ce începe să se petreacă în lume mă duce fix cu gândul la venirea Apocalipsei. Chiar dacă nu sub forma prezentată în Biblie. Nu apare pe undeva numărul fiarei, 666, dar dovada vaccinului anti-covid pare să devină monedă de schimb pentru orice în viitorul apropiat. Nu te vei mai putea angaja, nu îți vei mai putea înscrie copiii la școală, nu vei mai putea călători, nu vei mai putea merge la diferite evenimente, unele dintre aceste restricții apărând deja în Israel.”

  Forma de atestare ca te-ai vaccinat se va apropia, in curand, de forma mentionata in Biblie.
  Adica initial prin acel pasaport, apoi efectiv prin ceva cu cod de bare atasat, cod care contine acel numar, numar fara o valoare rea in sine (666), dar care va fi folosit ca ceva rau. El are istoric in Vechiul Testament, pe vremea lui Solomon. Era, pe scurt, un fel de bir, simbolul stapanirii poporului evreu asupra neamurilor inrobite de ei.

  Inca o data: e total absurd si un act totalitar sa pretinzi ca e singura varianta de a te proteja, sa restrictionezi o lume intreaga pe baza unei minciuni.
  Nici macar nu opreste transmisia virusului. De fapt, nici macar nu e un virus atat de mortal. Se vindeca si cu medicatie normala, se previne prin intarirea sistemului imunitar.

  Daca intreaga populatie si-ar testa nivelul de Vitamina D si ar suplimenta-o corect, am avea un popor foarte intarit in fata unor astfel de provocari. S-ar putea lua masuri cum a fost cea cu iodul dupa Cernobal. Nu se vrea….

 7. Foarte bine ca ati spus-o deschis! Multi se feresc de subiectul asta, din frica de a fi etichetati. Chiar si oameni din Biserica.

 8. De când aștept un asemenea articol, o asemenea poziție, o asemenea încurajare și o asemenea validare personală – inclusiv de la preoți. Mărturisesc că până acum n-am găsit, spus clar și simplu, asumat.

  Vă mulțumesc, domnule Bogdan, din tot sufletul, Dumnezeu să vă binecuvinteze și să vă apere până la sfârșit și pe noi toți asemenea.

 9. Absolut de acord cu totul! Insistenta cu care ni se impune injectarea (ca de vaccinare nu poate fi vorba) nu are nicio legatura cu dorinta de a eradica boala, lucru de altfel imposibil. Are legatura cu intentia vadita a guvernelor de a impune oamenilor din ce in ce mai multe restrictii si constrangeri. Cum sa mai dea inapoi guvernele lumii de la ceea ce au inceput sa practice acum 13 luni? Drumul pe care ne tarasc cu forta este cu sens unic. Daca s-ar renunta acum la toata mascarada toti cei responsabili ar fi judecati si condamnati. Prin urmare totul va merge mai departe, in ciuda absurditatii masurilor, pana la suprimarea totala a celor mai elementare drepturi.
  Singura solutie pe care o vad este chiar rezistenta la injectare. Cu cat vor ei mai mult sa ma injectez, cu atat mai mult refuz sa o fac. Imi asum toate consecintele acestui gest!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT