ACTUALITATETatăl Luizei Melencu, una dintre cele două fete implicate în „cazul Caracal”...

Tatăl Luizei Melencu, una dintre cele două fete implicate în „cazul Caracal” a decedat

Claudiu Melencu, tatăl Luizei Melencu (foto), una dintre fetele dispărute în „cazul Caracal”, a decedat marți seară, informează Antena 3.

Bărbatul avea mai multe probleme medicale, care s-au agravat odată cu dispariţia fiicei sale, Luiza Melencu, în luna iulie a anului trecut.

Marţie seara, pe 1 Decembrie 2020, prietenii i-au anunţat decesul pe reţelele de socializare. Moartea lui Claudiu Melencu a fost confirmat şi de cealaltă fiică a lui, Ionelia Melencu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

„În urma cu puțin timp am aflat de moartea unui om. Un om care a plecat dintre noi fără a cunoaște adevărul despre dispariția fiicei sale :Luiza Melencu cazul Caracal. În seara aceasta tatăl Luizei a plecat dintre noi și ne rugam pentru sufletul lui sa își găsească odihna printre îngeri.

Sincere condoleanțe si putere soției, fiicei si familiei sa treacă peste aceasta încercare dureroasa!

Dumnezeu sa te odihnească în pace Claudiu Melencu!”, este anunţul postat pe pagina de Facebook „Noi Suntem Ajutorul”.

La comentarii, Ionelia Melencu, sora Luizei a lăsat un text dureros: „Tati meu, ai plecat prea repede din lumea asta! De ce tati, de m-ai lasat? De ce Doamne mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta, de ce pe tatăl meu!”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Luiza Melencu (19 ani) și Alexandra Măceșanu (15 ani) au dispărut în vara anului 2019. Cazul a stârnit interes național după ce s-a aflat că Alexandra Măceșanu a sunat la 112 de trei ori și poliția a venit la ușa gospodăriei unde se afla, dar nu a intrat timp de mai multe ore. Într-un final, polițiștii au intrat după 19 ore de la apel.

Între timp, autoritățile le-au decretat moarte pe cele două tinere și l-au acuzat pe Gheorghe Dincă , cel care deținea gospodăria de unde a sunat Alexandra Măceșanu de crimă.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată la începutul acestui an. E acuzat că le-a violat, ucis și a ars cadavrele adolescentelor Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Acuzațiile au stârnit controverse, unii susținând că nu este posibil ca Dincă să fi ars cele două cadavre în curtea sa, fără să fi rămas urme și fără ca nimeni să realizeze acest lucru.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...