ACTUALITATETatăl lui Novak Djokovici spune că, probabil, fiul său nu va juca...

Tatăl lui Novak Djokovici spune că, probabil, fiul său nu va juca la Australian Open: Nu va accepta șantajul

Srdjan Djokovici, tatăl liderului tenisului mondial, Novak Djokovici, a spus că fiul său nu va accepta, cu toată probabilitatea, să joace la Australian Open, dacă i se cere să se vaccineze pentru a participa.

Invitat în studioul unei televiziuni, tatăl lui Novak Djokovici a declarat că decizia de a participa la primul turneu de Mare Șlem al anului îi va aparține numărului 1 mondial, dar același lucru se poate spune și despre vaccinare.

Evident, acesta se referă la condiția pusă de organizatorii Australian Open, ca fiecare jucător participant să fie vaccinat, altfel nefiind primit să joace.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

„Cât privește vaccinarea, este dreptul personal al fiecăruia dintre noi să decidem dacă vrem sau nu. Nimeni nu are dreptul să intre în intimitatea noastră, este un drept garantat de Constituție.

Fiecare are dreptul să decidă asupra sănătății sale. Dacă se vaccinează sau nu, e dreptul său exclusiv de a decide. Nu cred că va vorbi public despre asta. Nu cunosc ce decizie a luat și dacă aș ști, nu v-aș spune. Are dreptul să decidă ce vrea”, a spus Srdjan Djokovici.

Despre condiția de a participa la Australian Open doar dacă este vaccinat, tatăl numărului 1 a declarat că este șantaj.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

„Este jenant că liderii acelor provincii din Australia și-au arogat dreptul de a numi campionul Australiei. Dacă va participa (Novak Djokovici) depinde doar de poziția lor. El și-ar dori din toată inima pentru că este un sportiv. Și noi ne-am dori, dar probabil în condițiile acestui șantaj, probabil că n-o va face. Eu n-aș face-o. Iar el este fiul meu, așa că puteți să realizați și singuri”, a spus Djokovici senior.

Tatăl liderului mondial s-a arătat deranjat de discriminarea pe care lumea zis „liberă” o practică față de ceilalți.

„Și noi am contribuit la dezvoltarea omenirii, nu numai așa-zisa lume liberală. Trebuie să accepte acest lucru și a nu accepta un vaccin sau altul este ridicol, ca să nu zic altceva. Noi n-o să împărțim lumea sau vaccinurile după locurile de unde provin. Și noi suntem parte a lumii și vaccinurile sunt o parte, indiferent de unde vin. Toți au făcut vaccinuri pentru a ajuta lumea dar cine nu acceptă să fie vaccinat are acest drept”, a concluzionat Srdjan Djokovici.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate