miercuri, iulie 17, 2024
ACTUALITATETârgu Jiu | Reclamă uriașă la VIDEOCHAT la doi pași de...

Târgu Jiu | Reclamă uriașă la VIDEOCHAT la doi pași de Parcul Central, unde sunt operele lui Constantin Brâncuși. Anterior, Primarul Romanescu asemuise monumentele cu niște bolovani

O reclamă uriașă la un studio de videochat (foto stânga) și-a făcut apariția în centrul municipiului Târgu Jiu, la intrarea în Piața Centrală și peste stradă de Parcul Central, acolo unde sunt „Poarta Sărutului” și „Masa Tăcerii”, două dintre operele de referință ale marelui sculptor, Constantin Brâncuși.

Tinerelor li se propune „independența” cu banii câștigați din prostituția online, într-un oraș care suferă de depopulare masivă, conform cifrelor din ultimul recensământ.

În ciuda conținutului imoral, Primăria și-a dat acordul ca această reclamă să fie amplasată chiar în centrul orașului, în probabil cea mai circulată intersecție din oraș, la doi pași de zona protejată cultural a Parcului Central.

Lipsa de respect a primarului Marcel Romanescu (foto dreapta, la Primărie) pentru moștenirea Brâncuși este, însă, de notorietate. În 2021, el a comparat operele lui Brâncuși niște bolovani, așa cum relata Adevărul.

În 2022, după o investigație începută de R3media, Televiziunea Română (TVR) a documentat felul deplorabil în care Primăria Târgu Jiu tratează Ansamblul „Calea Eroilor” din Târgu Jiu, pe care sunt localizate operele lui Brâncuși.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. masinutele alea colantate cu un celebru studio de videochat au stationat o vreme si in piata victoriei, semn ca politicienii sunt beneficiari directi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE