sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATESute de profesori britanici se răzvrătesc împotriva intimidării și amenințărilor LGBT, după...

Sute de profesori britanici se răzvrătesc împotriva intimidării și amenințărilor LGBT, după ce unui cadru didactic de la Universitatea din Sussex i s-a cerut demisia

Campania de hărțuire violentă începută în ultimele zile împotriva profesorului Kathleen Stock, de la Universitatea Sussex, cauzată de convingerile profesorului de a apăra sexualitatea masculină și feminină, a stârnit reacția de susținere a peste 200 de cadre universitare din multe universități engleze.

De fapt, universitățile britanice cedează unui nou regim iliberal, anti-științific și opresiv: ideologia LGBTI și gardienii săi. Scrisoarea publicată duminică, 17 octombrie, în „The Times”, semnată de academicieni, este un protest revoluționar împotriva amenințărilor și intimidărilor primite de cadrele universitare din întreaga țară.

Daily Mail relatează că plângerea se referă la profesori din Cambridge, Oxford, Edinburgh, Bristol, Durham și Londra. Profesori din cele patru colțuri ale Marii Britanii au denunțat violența mișcării „transgender” din universitățile britanice în Sunday Times.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Peste 200 de semnatari au depus mărturie despre amenințările, intimidarea și petițiile de concediere cu care s-au confruntat în propriile universități. Faptul perturbator, care a scos la iveală „teroarea” larg răspândită care domnește în academiile engleze, a explodat la Universitatea din Sussex, când Kathleen Stock, profesor de filozofie, critică a „genului”, a fost supusă unei campanii studențești prin care i s-a cerut demisia. Amenințările la care a fost supusă profesoara Stock au fost de așa natură încât poliția a sfătuit-o pe aceasta să angajeze bodyguarzi și să instaleze camere de filmat în casa ei.

În urma acestui caz, cadrele universitare au decis să semneze o scrisoare deschisă în Sunday Times prin care denunță „cultura fricii” și complicitate pasivă a universităților.

„Universitățile creează un mediu intimidant, ostil, degradant, umilitor și ofensator pentru personal și studenți”, scriu semnatarii, susținând că liderilor universitari „le lipsește curajul sau capacitatea” de a apăra libertatea de exprimare.

Scrisoarea enumeră cel puțin 80 de incidente de intimidare, hărțuire sau cenzură în marile universități ale țării în ultimii cinci ani. Acum există o încercare în universitățile britanice de a reglementa gândirea, nu doar vorbirea și scrisul. În ciuda acestui regim opresiv și totalitar, presupusa superioritate culturală și politică a Occidentului încă își permite să discrimineze și să sancționeze multe țări non-europene ca regimuri autoritare.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Universitățile din Oxford, Edinburgh și Bristol au reacționat la scrisoarea de denunț a profesorilor, reafirmând că sunt „angajate față de libertatea de exprimare și dreptul studenților și personalului de a discuta subiecte dificile și sensibile”. Nerecunoașterea circumstanțelor, însă, nu neagă faptele și experiențele concrete ale acestor 200 de profesori, scrie provitaefamiglia.it.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE