UNDE-S TR3, PUTEREA CREȘTE

Dragă prietene,

Dacă ai ajuns până aici, înseamnă că îți pasă de munca pe care o realizăm aici, la R3media. În luna ianuarie 2022, siteul R3media a înregistrat un număr de 593.210 de cititori unici, conform Google Analytics. Cifra reprezintă un nou record de audiență pentru siteul nostru. Vechiul record era de 538.000 de cititori unici, înregistrat în luna septembrie 2021. Tot în ianuarie 2022, R3media a înregistrat peste 1,12 milioane de afișări de pagină, depășind recordul anterior, stabilit tot în septembrie 2021. Cu peste 167.000 de afișări.

Dacă vrei să creștem și mai mult, avem nevoie de OAMENI. Dar oamenii au nevoie de mijloace materiale pentru a supraviețui. Dacă vrei să ne ajuți să angajăm OAMENI BUNI, dă-ne o mână de ajutor!

O puteți face  făcând click pe butonul de PayPal de mai jos sau prin intermediul Patreon. Cine dorește altfel, poate să-mi scrie un email la adresa mihai.somanescu@r3media.ro

Vă mulțumesc, Mihai Șomănescu

Publisher R3media

Instrucțiuni pentru donație:

  1. Apăsați butonul DONEAZĂ de mai sus
  2. În ecranul următor, vi se va cere să alegeți suma. Sunt presetate trei sume (10, 20 sau 50 de euro). Dacă doriți să donați ORICE ALTĂ SUMĂ(minimum este 1 euro), scrieți suma în ultima căsuță (OTHER AMOUNT).
  3. Bifați „Donate with debit sau credit card” sau, dacă aveți cont PayPal, „Donate with Paypal).
  4. Pentru a face o donație lunară, recurentă, bifați „Make this a montly donation”. ATENȚIE: Această opțiune este valabilă doar dacă aveți cont PayPal.
  5. În ecranul următor, unde scrie „Country/Region”, selectați în care vă aflați: în loc de SUA, alegeți România sau țara unde vă aflați. Se va schimba limba în care sunt afișate opțiunile. Introduceți datele personale cerute în fiecare căsuță.
  6. Bifați apoi „De acord și donează”.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate