duminică, decembrie 3, 2023
RECOMANDĂRIDragi cititori, sunteți fantastici: Vă mulțumesc!

Dragi cititori, sunteți fantastici: Vă mulțumesc!

Dragi prieteni,

vă mulțumesc pentru că faceți posibilă existența acestui proiect. După cum am anunțat, la 1 ianuarie 2021 ați trimis către R3Media nu doar cât v-am cerut, ba chiar și mai mult: din 17.561 de lei am strâns 17.621!

Sunt copleșit de dragostea voastră și încrederea pe care ați pus-o în mine și în munca noastră. Și vă promit, așa cum am făcut-o și la sfârșitul anului, că tot ce voi face va fi în urmarea conștiinței și a principiilor mele, pe care le cunoașteți.

Vreau să vă spun că banii pe care i-ați trimis au fost folosiți deja, pentru că în aceste patru luni au apărut multe probleme neprevăzute, care au trebuit rezolvate. Una dintre cele mai plăcute probleme a fost aceea că traficul a fost atât de mare, încât siteul a căzut și a trebuit să cumpărăm un server mai puternic, mai încăpător pentru toți cititorii noștri.

Am avut nevoie și de asistență juridică, ceea ce iarăși nu era prevăzut, plus o mulțime de alte mici obstacole, dar pe care le-am depășit.

De azi înainte vom lansa o nouă campanie de finanțare, pentru următoarele șase luni. Doresc să ne dezvoltăm și sper ca din luna februarie să vedeți lucruri noi, unele în premieră.

În primul rând, doresc să strângem cât mai mulți colaboratori, pentru a putea acoperi cât mai multe subiecte și cât mai multe domenii de activitate. Și mai ales pentru a deveni multimedia.

Trebuie să ținem aproape, ca să putem avea o sursă de informație credibilă și care să ne ajute să navigăm vremurile tulburi pe care le trăim.

Cu prietenie,

Mihai Șomănescu
08.01.2021


Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari!

Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de 3.000 de lei am strâns 4.121!

Reacțiile și răspunsurile voastre au fost realmente copleșitoare pentru mine și vă mulțumesc din toată inima. Am folosit acești bani pentru a ne înscrie siteul pe Trafic.ro, pentru a promova siteul pe facebook, pentru a plăti găzduirea și domeniul, pentru traduceri și pentru colaborări, am achitat o parte din costurile întreținerii tehnice.

De data aceasta, vom face o campanie pe termen puțin mai lung, respectiv până la 31 decembrie 2020.

Având în vedere că în cele trei săptămâni de existență a R3Media au intrat pe site peste 144.000 de cititori unici, trebuie să ținem pasul cu voi și să ridicăm și mai mult ștacheta.

De asemenea, a trebuit să facem niște modificări de ordin tehnic pentru ca siteul să facă față numărului mare de cititori, astfel că și costurile au crescut semnificativ.

După cum spuneam, jurnalista Luiza Moldovan s-a alăturat proiectului nostru. Pentru ca ea și ceilalți să putem scrie în continuare, trebuie să putem trăi, măcar în parte, de pe urma muncii noastre.

Așa că iată de ce avem nevoie până la 31 decembrie 2020:

261 lei – găzduirea și domeniul

1.800 lei – colaborări pentru articole de autor

6.500 lei – costurile pentru întreținerea siteului și modificările tehnice efectuate

1.500 lei – publicitate pe facebook

7.500 lei – cheltuieli cu salariile redacției.

Total: 17.561 lei. Raportat la cele trei luni ce-au rămas, înseamnă aproximativ 5.800 de lei pe lună ca și cheltuieli totale.

Pentru comparație, trebuie să țineți cont că majoritatea publicațiilor corporatiste plătesc această sumă pentru salariul unui singur om!

În această lumină, suma de care avem nevoie pentru a funcționa este derizorie. Dacă fiecare cititor zilnic al siteului ar dona 1 leu pe zi, am termina campania în trei zile! Mă bazez pe voi și dacă doriți să ajutați, intrați cu încredere aici:

Cu prietenie,

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate