luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATESuspiciuni privind achiziţiile sportive realizate la TVR

Suspiciuni privind achiziţiile sportive realizate la TVR

Managementul Televiziunii Române a dispus demararea unui control intern privind modul de achiziţie de către postul public a tuturor evenimentelor sportive din ultimii nouă ani.

Potrivit unui comunicat al TVR, decizia vine în urma unor suspiciuni legate de modul în care au fost contractate drepturile de televizare pentru unele competiţii sportive.

Astfel, au fost semnalate mai multe situaţii în care reprezentanţii SRTv din cadrul Departamentului Sport, responsabili cu negocierea şi achiziţionarea drepturilor tv, ar fi refuzat contractarea unor competiţii sportive ofertate de European Broadcasting Union (EBU), pentru ca, ulterior, să le cumpere de la operatori privaţi din România cu sume mult mai mari decât cele iniţiale.

Un raport realizat de Compartimentul Audit Intern a relevat o serie de probleme privind achiziţiile sportive realizate de vechile conduceri ale Departamentului Sport al SRTv, se menţionează în comunicatul transmis Agerpres.

Managementul SRTv a aprobat demararea unui control legat de derularea tuturor proceselor, negocierilor şi încheierii sau neîncheierii contractelor de achiziţii de drepturi sportive, interne şi externe, din perioada 2014 – 2023.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate