OPINIISunt numai pentru treaba aia

Sunt numai pentru treaba aia

UE NU IMPUNE ROMÂNIEI ZONELE ȘI RITMUL DE ÎNCHIDERE A UNOR MINE DE CĂRBUNE, DAR PREMIERUL CÎȚU SE DOREȘTE FRUNTAȘ ÎN ÎNTRECEREA GLOBALISTĂ.

Uniunea Europeană nu cere închiderea rapidă a minelor din Valea Jiului, așa cum insinuează iresponsabil guvernul de roboței neomarxiști Florin Cîțu. Sprijinirea minerilor și a familiilor lor se va face printr-un fond pan-european (Just Transition Fund, JTF) care nu este încă rulat integral și care are multe componente variabile, deci prezintă riscuri, într-un context care a fost complicat de pandemia COVID și de BREXIT.

Continuarea pe blogul lui Traian Horia.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...