OPINIISunt numai pentru treaba aia

Sunt numai pentru treaba aia

UE NU IMPUNE ROMÂNIEI ZONELE ȘI RITMUL DE ÎNCHIDERE A UNOR MINE DE CĂRBUNE, DAR PREMIERUL CÎȚU SE DOREȘTE FRUNTAȘ ÎN ÎNTRECEREA GLOBALISTĂ.

Uniunea Europeană nu cere închiderea rapidă a minelor din Valea Jiului, așa cum insinuează iresponsabil guvernul de roboței neomarxiști Florin Cîțu. Sprijinirea minerilor și a familiilor lor se va face printr-un fond pan-european (Just Transition Fund, JTF) care nu este încă rulat integral și care are multe componente variabile, deci prezintă riscuri, într-un context care a fost complicat de pandemia COVID și de BREXIT.

Continuarea pe blogul lui Traian Horia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite