ACTUALITATESUA: Vice-președintele Mike Pence se va vaccina anti covid în direct la...

SUA: Vice-președintele Mike Pence se va vaccina anti covid în direct la TV

Vicepreședintele Mike Pence și soția sa, Karen, vor primi vaccinul împotriva coronavirusului în direct la televiziune, împreună, vineri.

Evenimentul va avea loc la Casa Albă, potrivit cabinetului vicepreședintelui, și va fi deschis presei, notează Breitbart.

Alături de cuplul „vice-prezidențial” se va vaccina și Chirurgul general Jerome Adams.

În calitate de lider al grupului de lucru de la Casa Albă care se ocupă de combaterea coronaviruslui, este de așteptat  ca Pence să vorbească despre vaccinurile în curs de dezvoltare și desfășurare.

Dr. Anthony Fauci, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase, a recomandat ca președintele Donald Trump să fie vaccinat, chiar dacă avea deja virusul, și ca și Pence să fie vaccinat.

Trump și-a exprimat dorința de a obține vaccinul, dar a declarat că dorește să dea un exemplu lăsând lucrătorii de la prima linie și persoanele în vârstă din casele de îngrijire medicală să se vaccineze mai întâi.

Fauci a recomandat ca președintele ales Joe Biden să fie vaccinat „cât mai curând posibil”.

„Se vrea să fie  pe deplin protejat când își va asuma președinția în ianuarie. Deci, aceasta ar fi recomandarea mea ”, a spus el.

Este de așteptat ca Joe Biden să primească vaccinul la începutul săptămânii viitoare, precizează sursa citată.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...