ACTUALITATESUA | Un student transsexual primește despăgubiri de 1,3 milioane de dolari...

SUA | Un student transsexual primește despăgubiri de 1,3 milioane de dolari după ce i-a fost refuzat accesul la toaleta bărbaților

Consiliului administrativ din Gloucester (Virginia, SUA), responsabil pentru deciziile importante din cadrul școlilor, a fost obligat să plătească 1,3 milioane dolari despăgubiri uneia dintre studentele sale care se consideră bărbat (transsexual) pentru că i s-a refuzat accesul în toaleta bărbaților, relatează NBC News.

Conform legislației federale a Statelor Unite, cunoscută sub numele de Titlul IX (Title IX of the Education Amendments, votat în 1972), „discriminarea sexuală” este interzisă în școli.

Abrogate în timpul administrației republicane Trump, măsurile de „protecție” au fost reabilitate de administrația Biden în primăvară.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În cazul studentei Gavin Grimm, autoritățile federale au fost de două ori de partea reclamantului, fapt ce a deranjat puternic publicul conservator.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate