joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATESUA | Un student transsexual primește despăgubiri de 1,3 milioane de dolari...

SUA | Un student transsexual primește despăgubiri de 1,3 milioane de dolari după ce i-a fost refuzat accesul la toaleta bărbaților

Consiliului administrativ din Gloucester (Virginia, SUA), responsabil pentru deciziile importante din cadrul școlilor, a fost obligat să plătească 1,3 milioane dolari despăgubiri uneia dintre studentele sale care se consideră bărbat (transsexual) pentru că i s-a refuzat accesul în toaleta bărbaților, relatează NBC News.

Conform legislației federale a Statelor Unite, cunoscută sub numele de Titlul IX (Title IX of the Education Amendments, votat în 1972), „discriminarea sexuală” este interzisă în școli.

Abrogate în timpul administrației republicane Trump, măsurile de „protecție” au fost reabilitate de administrația Biden în primăvară.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În cazul studentei Gavin Grimm, autoritățile federale au fost de două ori de partea reclamantului, fapt ce a deranjat puternic publicul conservator.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE