ACTUALITATESUA | Un student transsexual primește despăgubiri de 1,3 milioane de dolari...

SUA | Un student transsexual primește despăgubiri de 1,3 milioane de dolari după ce i-a fost refuzat accesul la toaleta bărbaților

Consiliului administrativ din Gloucester (Virginia, SUA), responsabil pentru deciziile importante din cadrul școlilor, a fost obligat să plătească 1,3 milioane dolari despăgubiri uneia dintre studentele sale care se consideră bărbat (transsexual) pentru că i s-a refuzat accesul în toaleta bărbaților, relatează NBC News.

Conform legislației federale a Statelor Unite, cunoscută sub numele de Titlul IX (Title IX of the Education Amendments, votat în 1972), „discriminarea sexuală” este interzisă în școli.

Abrogate în timpul administrației republicane Trump, măsurile de „protecție” au fost reabilitate de administrația Biden în primăvară.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În cazul studentei Gavin Grimm, autoritățile federale au fost de două ori de partea reclamantului, fapt ce a deranjat puternic publicul conservator.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT