ACTUALITATESUA: Un judecător din Pennsylvania oprește certificarea rezultatelor electorale. Trump se pregătește...

SUA: Un judecător din Pennsylvania oprește certificarea rezultatelor electorale. Trump se pregătește de o audiere electorală

O instanță a statului Pennsylvania a blocat orice posibilă certificare suplimentară a rezultatelor alegerilor în stat, în așteptarea unei ședințe care va avea loc vineri, scriu jurnaliștii de la Fox News.

Ordinul judecătorului Patricia McCullough vine în cazul adus de alegătorii din Pennsylvania, inclusiv reprezentantul Mike Kelly, R-Pa. Aceștia susțin că o lege a statului care permite votul absenților fără scuze a încălcat constituția din Pennsylvania, care prezintă cazuri specifice în care votul absenților este permis.

„[În măsura în care rămân vreo acțiune suplimentară pentru perfecționarea certificării rezultatelor alegerilor generale din 2020 … pentru funcția de președinte și vicepreședinte al Statelor Unite ale Americii, respondenților li se solicită preliminar să facă acest lucru, în așteptarea o audiere probatorie [,] ‘”, a scris McCullough“.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Procurorul general al Pennsylvania, Josh Shapiro, a răspuns rapid pe Twitter, subliniind că acest lucru nu are prea mult impact, deoarece rezultatele alegerilor prezidențiale au fost deja certificate și alegătorii au fost aleși.

Cu toate acestea, oficialii din Pennsylvania au depus rapid o notificare de recurs la Curtea Supremă de stat, cerând o revizuire a faptului dacă McCullough a greșit în acordarea de măsuri de prescripție în ciuda faptului că Kelly și ceilalți alegători au arătat „eșecul de a satisface oricare dintre condițiile prealabile” care justificau măsuri de prescripție.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

În ceea ce privește orice alte curse din alegerile din noiembrie care poate nu au fost certificate, oficialilor de stat li se interzice temporar să certifice rezultatele oricărei alegeri care nu au fost deja certificate.

O audiere probatorie va avea loc vineri.

Președintele Trump a declarat pe Twitter că va vorbi la această audiere despre „frauda masivă care a avut loc la alegerile din 2020”.

Echipa de campanie a președintelui Trump continuă să lupte în mod activ pentru a decertifica rezultatele din statele cheie, cele în care Trump a fost în frunte, dar a fost depășit de Biden.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...