ACTUALITATESUA | Un bărbat care se consideră femeie și-a expus organele genitale...

SUA | Un bărbat care se consideră femeie și-a expus organele genitale în fața fetelor din vestiarul unui SPA. Proteste ale femeilor și contra proteste ale activiștilor LGBT împotriva „bigoților” și „transfobilor”

Scandal monstru în Statele Unite, după ce la începutul acestei săptămâni pe rețelele de socializare a apărut un video în care o femeie acuză angajații unui SPA din Los Angeles, de faptul că un bărbat biologic – dar care se consideră femeie – și-a expus organele genitale masculine în fața femeilor și fetițelor din vestiarul destinat doamnelor.

Confruntați de o femeie nervoasă, angajații SPA-ului respectiv se apără afirmând că nu pot face discriminări pe baza orientării sexuale. Ulterior, într-un comunicat, cei de la SPA au afirmat că „Los Angeles are parte de o populație transgender, dintre care unora le place la SPA. WiSpa se străduiește să întâmpine nevoile tuturor clienților săi”.

Mai mult, într-o declarație acordată publicației locale Los Angeles Magazine, Spa-ul respectiv a arătat că o lege a statului California face ilegală discriminarea împotriva persoanelor transgender de către afaceri private.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Reacțiile nu au întârziat să apară. În timp ce unele cliente au anunțat deja că vor renunța la abonamentul de la Wi Spa, alții au anunțat pe Twitter că sâmbătă 3 iulie vor protesta în fața clubului, împotriva faptului că bărbații biologici se pot dezbrăca în vestiarul fetelor, scrie Los Angeles Magazine.

Într-o întorsătură cu-adevărat uluitoare, activiștii LGBTQ au anunțat un contra protest, în aceeași zi, dar cu o oră mai devreme, pentru a protesta împotriva „bigotismului” și a „transfobiei” celor care nu sunt mulțumiți de faptul că bărbații pot să se dezbrace în vestiarul fetelor.

Întâmplarea vine în contextul în care Parlamentul European a adoptat Raportul Matic, care prevede, printre altele, că bărbații transgen pot naște. Liderul PLUS, Dacian Cioloș, a anumit „enormități” alegațiile conform cărora raportul a stipulat că bărbații pot naște.

Iată că legislația statului California consfințește că femeile pot avea penis, iar negarea acestui fapt constituie o infracțiune.

O situație asemănătoare a avut loc și în România, în urmă cu câțiva ani. Este vorba despre un cuplu de homosexuali care își obliga fetița adoptată să vadă bărbați goi în vestiarul sălilor de fitness.

Șapte ani mai târziu, unul dintre aceștia, în calitate de președinte al unui ONG, face lobby pentru legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex și adopția copiilor de către aceștia, pe motiv că „ar contribui la creșterea economică, inclusiv prin turism”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Activiștii jegoși Accept și Mozaiq militează pentru dreptul bărbătocilor travestiți de a-și flutura organele in fața femeilor.
    Trăiască progresul ! Jos textilele medievale :))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate