ACTUALITATESUA | Pe gustul lui Dacian Cioloș: Un bărbat biologic, care se...

SUA | Pe gustul lui Dacian Cioloș: Un bărbat biologic, care se declară femeie, a câștigat titlul de Miss Nevada

Kataluna Enriquez, un bărbat din punct de vedere biologic, dar care se identifică drept femeie a câștigat titlul de Miss al statului american Nevada, informează Breitbart.

Este pentru prima oară în istoria concursului când titlul de Miss nu este câștigat de o femeie biologică.

Cu titlul câștigat la Nevada, Enriquez va merge să reprezinte statul Nevada la concursul național, Miss SUA, care va avea loc pe 29 noiembrie.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Enriquez are doar 21 de ani. Bărbații au ajuns să se impună în concursurile de Miss pentru femei, după ce au preluat și alte domenii rezervate doamnelor și domnișoarelor. Trebuie menționat că „Miss” înseamnă literal „domnișoară”, titlurile de „Miss” reprezintă desemnarea „cele mai frumoase”.

Astfel, în numărul anual dedicat costumelor de baie, revista Sports Illustrated a folosit, pentru prima oară, doi bărbați biologici care se consideră femei: Valentina Sampaio și Leyna Bloom.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Chelsea Wolfe, un competitor al probei de ciclism freestyle va participa la competiția feminină a Jocurilor Olimpice de la Tokyo din partea echipei Team USA.

La fel, Laurel Hubbard va reprezenta Noua Zeelandă la JO de la Tokyo, așa cum R3media a relatat deja.

Știrea privind victoria acestui bărbat în competiția de Miss vine după ce Parlamentul European a adoptat raportul Matic, care prevede printre altele că bărbații transgender pot naște. Această interpretare a fost criticată de Dacian Cioloș, care a spus că este un „fake-news”. Realitatea însă, arată că tot mai multe state și organizații internaționale consideră că și femeile care se consideră bărbați trebuie tratate ca atare.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

6 COMENTARII

  1. Recomand femeilor din Nevada sa se mute in alt stat. Barbatii din nevada se descurca si singuri. Acum nevada are eticheta de stat invers. Felicitari si satisfactii nebanuite pana veti disparea de pe fata pamantului! Daca s-ar putea as dori sa fie cat mai repede!

  2. O să ajungem in situația de a nu le mai crede pe adevăratele femei că sunt femei.cat privește juriul american care a votat un poponar că fiind cea mai frumoasă femeie,vai de capul și sufletul lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...