marți, aprilie 23, 2024
ACTUALITATESUA | Oregon impune „Legea demnității menstruale”. Toate toaletele din școli, chiar...

SUA | Oregon impune „Legea demnității menstruale”. Toate toaletele din școli, chiar și cele pentru băieți, vor pune la dispoziția elevilor dozatoare cu produse pentru femei, inclusiv tampoane absorbante și O.B.-uri

Produsele pentru femei, inclusiv tampoane absorbante și O.B.-uri, vor fi plasate în toate toaletele pentru băieți din școlile publice din Oregon începând cu anul școlar 2022-2023, pentru a se conforma cu legea din 2021 numită „Menstrual Dignity Act” (Legea Demnității Menstruale).

Legea cere „ca tampoanele sanitare și O.B.-urile să fie disponibile fără costuri pentru elevi prin dozatoare situate” în toate băile, inclusiv în cele băieților din școlile primare, medii și liceale și în orice altă clădire de școală publică din stat.

În prezent, legea cere ca dozatoarele de tampoane să fie plasate „în cel puțin două băi pentru elevi din fiecare clădire de școală publică”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Băile pentru elevi” în legislație se referă la toaletele fetelor, toaletele băieților și toaletele unisex. Modificarea intră în vigoare la 1 iulie 2022.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Școala Publică Portland (PPS) a anunțat într-un comunicat din 17 aprilie că a început să se pregătească pentru cerințele viitoare:

„Începând cu anul viitor (2022-2023), produsele vor fi disponibile în toate toaletele (bărbați, femei și toate genurile) în fiecare clădire PPS unde au loc activități curriculare. Pentru a asigura conformitatea la timp, PPS a comandat 500 de dozatoare. Au fost instalate dozatoare în toate toaletele pentru fete din școlile primare și gimnaziale și vor fi instalate și în băile rămase, inclusiv toaletele pentru băieți, anul viitor. Instrucțiunile de utilizare a O.B-urilor și tampoanelor vor fi afișate în toate băile.“, a precizat PPS.

Comunicarea a adăugat ulterior că toate școlile K-12 vor face „lecții de bază despre cei patru piloni ai demnității menstruale, inclusiv confidențialitate, incluziune, acces și educație” de la „echipa de sănătate și educație fizică adaptată”.

Oregon a publicat, de asemenea, un set de instrumente pentru demnitatea menstruală pentru studenți, de 26 de pagini, în care scrie:

„Foarte important, această lege afirmă dreptul la demnitate menstruală pentru elevii transgender, intersexuali, nonbinari și cu două spirite, abordând provocările pe care le au unii elevi în gestionarea menstruației, minimizând în același timp atenția negativă care le-ar putea expune riscului de vătămare și experiențele de disforie de gen în timpul menstruației“, se arată în informare.

Bridget Barton, care candidează la fotoliul de guvernator al statului din partea republicanilor, a combătut legea în timp ce vorbea la Fox News Digital:

Politicile de trezire radicală de stânga distrug Oregon la toate nivelurile, de pe stradă și până în școli. Dar, în calitate de mamă, proaspătă bunică și candidat republican la postul de guvernator al Oregonului, nu pot să cred că nici măcar nu discutăm despre asta. Cel mai nepopular guvernator al Americii, Kate Brown, pune tampoane și O.B.-uri în băile băieților din școlile primare din Oregon.

În mod clar, lui Brown îi pasă mai mult de ceea ce se întâmplă în băi decât de ceea ce se întâmplă în sălile de clasă“, a spus Bridget Barton.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

O lege similară a fost adoptată și în Illinois, anul trecut. Reprezentantul republican al statului Illinois, Avery Bourne, a remarcat la acea vreme că băieții de vârstă școlară elementară erau susceptibili să folosească greșit produsele, a raportat Center Square.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Aceste produse nu sunt ieftine și vor fi folosite greșit dacă sunt plasate în băile băieților din școala elementară”, a spus Bourne, conform Breitbart.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

 1. limbajul neo-marxistilor e intentionat FARA INTELES:
  -ca sa taie si sa spanzure,
  sa recompenseze discretionar dupa cum dispun shefii;
  limbajul e preluat direct din “mica carticica roshie” maoista:
  -ca sa intelegem cu cine avem de a face!
  (mai pe scurt: ji-da-nea-la!)

 2. “inclusiv confidențialitate, incluziune, acces și educație” de la „echipa de sănătate și educație fizică adaptată”….
  -la
  …. un set de instrumente pentru demnitatea…..
  trebuiau ghilimelele
  sa nu credem ca R3 si-a insusit limba de lemn……

 3. Vrem si produse pentru barbati in toate toaletele, ca de ex prezervative, pistoale si pusti de asalt, canistre cu motorina etc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE