marți, iunie 6, 2023
ACTUALITATESUA | O femeie care a încercat să-și avorteze copilul se bucură...

SUA | O femeie care a încercat să-și avorteze copilul se bucură că procedura nu a reușit: Copilul meu e un miracol

O mamă a împărtășit povestea incredibilă a modului în care s-a născut fiul ei, în ciuda faptului că a făcut avort. Femeia din SUA și-a expus povestea pe TikTok unde a fost aplaudată pentru curajul ei.

Postând un videoclip cu bebelușul ei, ea a scris: „Am făcut un avort, dar el s-a născut oricum”.

Femeia, care era deja mamă pentru un fiu dintr-o relație anterioară, a rămas însărcinată anul trecut și a decis să facă avort din cauza circumstanțelor personale.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Am făcut asta pentru că amândoi am fost în anumite relații cu părinții copiilor noștri anteriori. Nu am fost stabili din punct de vedere financiar sau mental”, explică ea.

Cum a încercat femeia să avorteze?

Aceasta a optat pentru un avort non-chirurgical, luând pastile care funcționează prin blocarea hormonilor, menite să întrerupă sarcina.

Ea a explicat că a luat o pastilă la clinică și încă patru acasă, vaginal, iar a doua zi dimineață a suferit sângerări, presupunând că avortul a fost un succes.

Ulterior, femeia a spus că, în ciuda sângerărilor sale, a continuat să simtă simptomele sarcinii pentru încă cinci zile, iar clinica i-a recomandat să ia o a doua tranșă de pastile.

Ea a repetat procesul și a experimentat aceeași sângerare în ceea ce a descris ca „avort manual”.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.

După acest proces, femeia s-a întors la clinică unde un medic a confirmat că încă mai este însărcinată și a trimis-o pentru un avort chirurgical, dar din cauza costurilor prea mari, aceasta a renunțat la opțiune.

„Așa că am plecat, hotărând că voi avea un copil”, a explicate femeia.

Avortul medical cu pastile presupune administrarea a două medicamente diferite pentru a pune capăt sarcinii.

Copilul meu este o minune

Fiul ei a venit pe lume în ajunul Crăciunului, pastilele pentru avort l-au făcut să se nască cu un picior încovoiat care va fi operat, dar în rest este un copil foarte sănătos și fericit.

Mulți dintre urmăritorii ei s-au întrebat cum ar putea femeia să-și iubească bebelușul, dar ea insistă că el este atât iubit, cât și dorit.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Aceasta a spus: „Îmi iubesc copilul, bineînțeles că am decis să-l am, aș fi putut face avortul chirurgical. El este un miracol”

În același timp, urmăritorii femeii s-au grăbit să-i aplaude curajul, întărind-o pe aceasta.

Unul a scris: „Nu trebuie să te justifici în fața nimănui, ai făcut ceea ce ai crezut și ai un fiu frumos”.

„Drăguț, nu trebuie să explici sau să te simți rău pentru nimic de acest fel”, a spus un altul

Un al treilea a adăugat: „Ești atât de puternică și curajoasă”, scrie TheSun.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Nemernica incearca sa dreaga busuiocul iar ziaricii au cazut pe spate de fericire. Acest copil care va creste mare ar trebui sa o arunce la caini pe aceasta mama denaturata.Adica “minunea mea de copil am vrut sa te avortez dar tu te-ai nascut.Deci esti o minune”.Vine sfarsitul lumii cu siguranta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

36,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate