ACTUALITATESUA | Majoritatea americanilor sunt de părere că președintele Joe Biden și...

SUA | Majoritatea americanilor sunt de părere că președintele Joe Biden și administrația sa sunt incompetenți

Un sondaj publicat miercuri de la Universitatea Quinnipiac a dezvăluit că mai mult de jumătate dintre adulții americani la nivel național cred că președintele Joe Biden și administrația sa nu sunt competenți, relatează Breitbart.

Cincizeci și cinci la sută dintre respondenți au declarat că administrația Biden nu este competentă să conducă guvernul. De cealaltă parte, 42% dintre respondenți au declarat că administrația este competentă.

În funcție de preferința partidului, 62% dintre cei identificați ca „independenți” au declarat că administrația nu este competentă, comparativ cu cei 35% care cred că este. Există, de asemenea, 94% dintre republicani care nu cred că administrația este competentă, comparativ cu doar cinci la sută care cred că sunt.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Optzeci și cinci la sută dintre cei care s-au identificat ca „democrat” au spus că administrația este competentă, comparativ cu 13% dintre democrații care au crezut că administrația nu este.

„Președintele Biden este lovit de toate părțile, în timp ce ratingul său de aprobare continuă să scadă până la un număr care nu a fost văzut de la controlul dur al administrației Trump.”, a spus Tim Malloy, un analist de votare la Universitatea Quinnipiac.

Sondajul a arătat, de asemenea, că ratingul de aprobare al lui Biden a ajuns la 38%, cel mai mic rating de aprobare de la preluarea mandatului.

Sondajul de la Universitatea Quinnipiac a fost realizat în perioada 1-4 octombrie, cu 1.326 adulți americani chestionați la nivel național. Sondajul a avut, de asemenea, o marjă de eroare de plus sau minus 2,7 puncte procentuale.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Dupa ce au pus o marioneta presedinte au descoperit si americanii ca e pusa in miscare de niste sfori.Ca si romanicii de fapt.

  2. Biden și echipa au fost puși să îndepărteze pe omul de rînd de partidul ce, măcar oficial, îl reprezintă și mutarea lui spre dreapta conservatoare. De ce ar vota un muncitor cu partidul bogaților, cel republican, conservator?
    Această îmbrobodire se-ntîmplă peste tot în lume de multă vreme.
    La noi e moda să te declari conservator. Să conservi ce? Este cineva, în afara cîtorva, mulțumit de cum treburile? Dacă vor să revenim la o situație trecută considerată bună, să zicem tradițională, atunci se numește restaurator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...