ACTUALITATESUA | Joe Biden refuză să răspundă la întrebarea: câți americani mai...

SUA | Joe Biden refuză să răspundă la întrebarea: câți americani mai sunt încă abandonați în Afganistan?

Președintele Joe Biden a refuzat din nou să răspundă întrebărilor puse de reporterii de la Casa Albă despre miile de americani aflați încă blocați în Afganistan luni, relatează Breitbart.

În schimb, președintele a ținut un discurs la Casa Albă despre vaccinul Pfizer, cel care a primit aprobarea deplină de la FDA, îndemnându-i pe toți să se vaccineze.

El nu a menționat nici măcar o dată în discursul său criza din Afganistan și a plecat fără să răspundă la întrebări.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Știți câți americani au rămas în Afganistan, domnule?” a întrebat un reporter în timp ce Biden se îndepărta.

Dar Biden nu s-a oprit să răspundă la întrebare.

Atitudinea președintelui vine în contextul în care Administrația Biden nu a reușit încă să stabilească exact câți americani mai sunt în Afganistan.

Purtătorul de cuvânt al Pentagonului, John Kirby, a declarat că nu este dispus să intre în detalii, chiar dacă administrația promite că va scoate mai mulți americani din țară.

Când a fost întrebat de reporteri dacă intenționat a evitat numărul exact , Kirby a răspuns: „Voi spune doar că e vorba de câteva mii”.

Nu este clar dacă Biden îi poate scoate sau nu pe toți americanii din Afganistan înainte de data limită de 31 august.

„Președintele crede că facem progrese substanțiale”, a spus consilierul pentru securitate națională, Jake Sullivan, adăugând că talibanii sunt consultați cu privire la „fiecare aspect” al procesului de evacuare.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

  1. Evident, pentru cei care tin „sforile” lui Biden (se vede ca este un om tinut prin sfori – doar cand te uiti la el si-i vezi ochii ce privesc in gol!!), este mai important vaccinul/veninul decat americanii ramasi/abandonati in Afganistan!
    Ce sa raspunda domnul presedinte? El a venit cu povestea invatata, cu discursul pregatit (si cu un prompter mult mai mic decat presedintele Romaniei!) si… ce vina are el ca pe prompter scria numai de vaccin!! Cam asa…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...