ACTUALITATESUA | În Texas, medicii sunt îndrumați să ofere prioritate persoanelor vaccinate...

SUA | În Texas, medicii sunt îndrumați să ofere prioritate persoanelor vaccinate la internarea în secțiile ATI

Membrii grupului operativ de orientare pentru îngrijire critică din nordul Texasului au ținut săptămâna trecută o ședință despre înrăutățirea crizei Covid-19 din regiune și au discutat despre posibilitatea medicilor de a ține cont de statutul de vaccinare împotriva Covid-19 pentru a acorda prioritate îngrijirii, în cazul în care nu sunt destule locuri pentru toți, informează Forbes.

Dr. Mark Casanova, purtătorul de cuvânt al grupului de lucru, spune că alți factori vor fi luați în considerare în situațiile în care va exista o prioritizare a pacienților, iar statutul de „nevaccinat” nu va fi utilizat drept „criteriu de excludere”.

Dacă cifrele merg în direcția actuală și situația se va agrava, există un potențial realist ca îndrumările de triere să fie utilizate.”, precizează acesta.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Folosirea criteriului șanselor de supraviețuire pentru a acorda prioritate persoanelor care au primit îngrijire a fost un pas îngrijorător făcut de medicii italieni în primele săptămâni ale pandemiei, când sistemele de îngrijire a sănătății au fost copleșite de numărul pacienților care au nevoie de tratament.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate