marți, aprilie 23, 2024
ACTUALITATESUA | În Texas, medicii sunt îndrumați să ofere prioritate persoanelor vaccinate...

SUA | În Texas, medicii sunt îndrumați să ofere prioritate persoanelor vaccinate la internarea în secțiile ATI

Membrii grupului operativ de orientare pentru îngrijire critică din nordul Texasului au ținut săptămâna trecută o ședință despre înrăutățirea crizei Covid-19 din regiune și au discutat despre posibilitatea medicilor de a ține cont de statutul de vaccinare împotriva Covid-19 pentru a acorda prioritate îngrijirii, în cazul în care nu sunt destule locuri pentru toți, informează Forbes.

Dr. Mark Casanova, purtătorul de cuvânt al grupului de lucru, spune că alți factori vor fi luați în considerare în situațiile în care va exista o prioritizare a pacienților, iar statutul de „nevaccinat” nu va fi utilizat drept „criteriu de excludere”.

Dacă cifrele merg în direcția actuală și situația se va agrava, există un potențial realist ca îndrumările de triere să fie utilizate.”, precizează acesta.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Folosirea criteriului șanselor de supraviețuire pentru a acorda prioritate persoanelor care au primit îngrijire a fost un pas îngrijorător făcut de medicii italieni în primele săptămâni ale pandemiei, când sistemele de îngrijire a sănătății au fost copleșite de numărul pacienților care au nevoie de tratament.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE