luni, mai 20, 2024
ACTUALITATESUA - Georgia | Dacă se vaccinează, infractorilor pedepsiți cu muncă în...

SUA – Georgia | Dacă se vaccinează, infractorilor pedepsiți cu muncă în folosul comunității li se reduce la jumătate sancțiunea

Anumitor infractori li s-ar putea reduce pedeapsa la jumătate dacă sunt de acord să primească vaccinul anti-Covid. Unele orașe din statul Georgia, Statele Unite ale Americii, oferă acest tip de stimulent cu scopul de a crește ratele de vaccinare Covid în rândul adulților. Persoanele care prestează servicii în folosul comunității ca parte a pedepsei sunt eligibile de a intra în program.

Administratorul Curții de Justiție, Jason Stephenson, a declarat că judecătorii pot compensa astfel între 20 și 40 de ore de muncă în folosul comunității, în cazul celor calificați să participe.

Stephenson a vorbit despre noul proiect spunând: „În opinia judecătorilor, fiecare vaccin reprezintă un serviciu către comunitate”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Liderii instanțelor judecătorești încearcă să nu-i preseze pe cetățeni să facă vaccinul, ci mai degrabă să-i ajute să conștientizeze beneficiile lui.

Rata actuală de vaccinare a Georgiei este de 37%, în timp ce media națională este de 47%. Alte state oferă, de asemenea, stimulente pentru creșterea ratelor de vaccinare.

În Maryland, începând de marți, se oferă un premiu zilnic de 40.000 de dolari ca parte a unui program lansat de guvernatorul Larry Hogan și Loteria din Maryland.

În New York, orice persoană vaccinată primește un bilet de loterie în valoare de 20 de dolari pentru loteria Mega Multiplier cu premii de 5 milioane de dolari, ca parte a programului „Vax & Scratch”, notează SmartRadio.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE