ACTUALITATESUA - Georgia | Dacă se vaccinează, infractorilor pedepsiți cu muncă în...

SUA – Georgia | Dacă se vaccinează, infractorilor pedepsiți cu muncă în folosul comunității li se reduce la jumătate sancțiunea

Anumitor infractori li s-ar putea reduce pedeapsa la jumătate dacă sunt de acord să primească vaccinul anti-Covid. Unele orașe din statul Georgia, Statele Unite ale Americii, oferă acest tip de stimulent cu scopul de a crește ratele de vaccinare Covid în rândul adulților. Persoanele care prestează servicii în folosul comunității ca parte a pedepsei sunt eligibile de a intra în program.

Administratorul Curții de Justiție, Jason Stephenson, a declarat că judecătorii pot compensa astfel între 20 și 40 de ore de muncă în folosul comunității, în cazul celor calificați să participe.

Stephenson a vorbit despre noul proiect spunând: „În opinia judecătorilor, fiecare vaccin reprezintă un serviciu către comunitate”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Liderii instanțelor judecătorești încearcă să nu-i preseze pe cetățeni să facă vaccinul, ci mai degrabă să-i ajute să conștientizeze beneficiile lui.

Rata actuală de vaccinare a Georgiei este de 37%, în timp ce media națională este de 47%. Alte state oferă, de asemenea, stimulente pentru creșterea ratelor de vaccinare.

În Maryland, începând de marți, se oferă un premiu zilnic de 40.000 de dolari ca parte a unui program lansat de guvernatorul Larry Hogan și Loteria din Maryland.

În New York, orice persoană vaccinată primește un bilet de loterie în valoare de 20 de dolari pentru loteria Mega Multiplier cu premii de 5 milioane de dolari, ca parte a programului „Vax & Scratch”, notează SmartRadio.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...