miercuri, iulie 17, 2024
ACTUALITATESUA | Extremiștii pro-avort plănuiesc să-i terorizeze pe catolicii care vor merge...

SUA | Extremiștii pro-avort plănuiesc să-i terorizeze pe catolicii care vor merge la biserică, după ce a apărut informația că legea avortului ar putea fi anulată. O organizație a publicat adresele de domiciliu ale judecătorilor conservatori, pentru a fi șicanați de protestatari

Radicalii pro-avort plănuiesc să terorizeze bisericile catolice de Ziua Mamei, în a doua duminică a lunii mai, după ce o scurgere de informații în presă, de la Curtea Supremă, a dezvăluit că legea avortului ar putea fi anulată.

Ruth Sent Us, o organizație de stânga radicală, a trimis un anunț pe rețelele sociale despre proteste sadice care au loc în locații necunoscute ale bisericilor din orașele metropolitane.

„Fie că ești un „catolic pentru dreptul de alegere”, un fost catolic, de altă credință sau fără credință, recunoaște că șase catolici extremiști și-au propus să-l răstoarne pe Roe”, a scris grupul radical pe Twitter, pe 3 mai.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Protestele de duminică fac parte dintr-o așa-numită „săptămână de acțiune”. De asemenea, Ruth Sent Us a publicat presupusele adrese de domiciliu ale judecătorilor, pentru ca protestatarii radicali să le găsească și, prin urmare, să îi intimideze pe judecători.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Ridicați-vă în perioada 8-15 mai și ulterior… La casele celor șase judecători extremiști, trei în Virginia și trei în Maryland”, se arată pe site-ul organizației.

„Curtea Supremă extremistă 6-3 emite în mod obișnuit hotărâri care rănesc femeile, minoritățile rasiale, LGBTQ+ și drepturile imigranților”, mai scrie pe site.

„Trebuie să ne ridicăm pentru a forța responsabilitatea folosind o diversitate de tactici.”, au adăugat aceștia.

Referirea grupului la Ruth, în numele său, pare să fie o aluzie la judecătorul Ruth Bader Ginsburg, care a fost un puternic apărător al dreptului legal de a avorta copiii. Totuși, utilizarea numelui acesteia de către acest grup este ironică, deoarece Ginsburg a fost foarte cordială și prietenoasă cu colegii judecători conservatori, inclusiv cu cel mai bun prieten al ei, judecătorul Antonin Scalia. Ginsburg a criticat și decizia Roe v. Wade ca fiind proastă, în ciuda faptului că a fost de acord cu concluzia sa.

Un al doilea grup planifică, de asemenea, activități în timpul „săptămânii de acțiune”.

Începând cu 8 mai, protestatarii radicali plănuiesc să protesteze în afara bisericilor catolice.

Numele celui de-al doilea grup este Rise Up 4 Abortion Rights, care plănuiește să poarte ținute verzi „Handmaid’s Tale” în semn de protest pentru a compara legile pro-viață cu violul și maternitatea din romanul lui Margaret Atwood.

„Această acțiune este solicitată de un colectiv de grupuri pentru drepturile femeilor vorbitoare de spaniolă și activiști din întreaga țară, inclusiv de la Bride’s March, Dominican Women’s Development Center, Ni Una Menus și Las 17”, potrivit Rise Up 4 Abortion Rights.

„Mai multe orașe vor găzdui proteste în afara bisericilor proeminente, iar acolo vor fi grupuri de oameni care poartă pancarte și ținute Handmaids Tale care vor distribui pliante celor care merg la biserică.

De la informația venită de la Curtea Supremă, atacurile împotriva comunității pro-life au crescut în amploare. Joi, Antifa ar fi atacat un centru de sarcină din Portland și ar fi scris „Fuck CPCs” (Centrul de sarcină de criză), după care „a lovit ferestrele” unității.

Miercuri, o biserică din Denver, Colorado a fost vandalizată „cu ferestre sparte și mesaje pro-avort vopsite cu spray”, a raportat Washington Times. Se pare că vandalii au profanat biserica cu sloganuri de extremă stângă „corpul meu, alegerea mea” și „ține religia ta departe de corpurile noastre”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki, a rezistat cererii protestatarilor să meargă să protesteze, deoarece „se simt revoltați” și „speriați”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Nu am o poziție oficială a guvernului SUA cu privire la locul în care oamenii protestează”, a spus ea.

Violența politică a stângii urmează distrugerii din 2020 de către protestatarii „justiției sociale”, care a costat națiunea între 1 miliard și 2 miliarde de dolari, a raportat Axios. Violența a produs cel mai mare cost al tulburărilor sociale din istoria națiunii, conform Breitbart.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

5 COMENTARII

  1. nu-i poate opri nimeni sa faca avort, asa cum avorturi se faceau si pe vremea lui ceausescu. Problema e ca vor sa faca asta legal, pe bani publici. In asa zisa pandemie nazistul arfat interzicea orice interventie chirurgicala exceptand avortul. Deci dupa ce ca ne omorau fratii in spitalele de stat, prin intubare si tratamente dubioase, mai plateam din bani publici sa omoare si copiii nenascuti.
    Cine vrea sa faca avort sa o faca macar pe banii lui in privat, la doctorii criminali dispusi sa faca asta.

    • Sunt deja destule bașoalde căsătorite cu statul , care întindbl de social în toate direcțiile.În plus, se discută ștergerea datoriei studențești pe lângă mokangeala “discriminării pozitive” parțial și pentru că universitățile au obiecte de “studiu” care nu sunt deloc căutate pe piața muncii, deci au zero șanse să-și recupereze banii vreodată. Chestia cu avortul ebo tâmpenie când există atâtea variante anticoncepționale. Avortul este o traumă inclusiv pentru femeie dar o binecuvântare pentru puberii de treizeci de ani care pot scăpa de răspundere mai ușor.Restul sunt slogane inepte maoiste pentru degenerați și decerebrați.

  2. Poate că ar trebui organizat un avort postnatal cu șeful lor.Să fie lăsat să moara pe o masă metalică, gol, într-un frigider unde nu-l vede nimeni.Marii “luptători”, o mână de neisprăviți isterici cu capul pleznind de slogane și aspirații tăinuite de glorie pe stil CEKA.Avortul ESTE, CRIMĂ, și încă una oribilă în cel mai înalt grad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE